Úvod Aplikácie Spotify ponúka lákavú zľavu pre študentov už v 33 krajinách. Okrem našej

Spotify ponúka lákavú zľavu pre študentov už v 33 krajinách. Okrem našej

7

Hudobná služba Spotify sa vezie na vlne popularity, o čom svedčí jej masívna používateľská základňa. Za prémiový účet si platí už viac ako 50 miliónov hudobných nadšencov.

Spotify sa dá používať aj v bezplatnom režime. Ak sa však uchýlite k mesačnej platbe, získate prehrávanie hudby vo vyššej kvalite, možnosť offline prehrávania a nebudú vás otravovať ani reklamy.

Prvých 30 dní môžete používať prémiovú verziu bezplatne. Následne vás bude stáť 5,99 eur mesačne. K dispozícii je aj rodinný balíček s mesačnou cenou 8,99 € (využitie piatimi členmi rodiny).

Spotify aktuálne uviedlo novú a rozhodne lákavú ponuku. Študenti môžu oddnes využívať Spotify Premium s približne 50 % zľavou, a to v 33 krajinách sveta. Medzi USA, Nemeckom a napríklad Francúzskom nájdeme aj Ekvádor, Kolumbiu, Írsko, Maďarsko a dokonca aj susednú Českú republiku. Slovenskí študenti majú smolu.

premium

Spotify bude overovať vysokoškolských študentov pomocou platformy sheerid.com. Je jasné, že 50 % zľavu by chceli využiť aj neštudujúci jedinci, preto je overenie na mieste.

Ak ste vysokoškolským študentom v susedných Čechách alebo niekoho takého poznáte, odporučte mu adresu spotify.com/cz/student. Používať Spotify za polovicu sa určite oplatí.

Pokiaľ by sa predstavitelia služby časom náhodou rozhodli posunúť zľavu aj do našej krajiny, určite vám dáme vedieť.