Fotoaparáty na smartfónoch sú perfektná vec. Telefón pri sebe nosí asi každý z nás a preto je super mať pri sebe taký model, ktorý môžeme použiť aj na iné záležitosti, napríklad na občasné cvaknutie momentky.

VÝSLEDKY TESTU NÁJDEŠ TU

Ktorý z telefónov to však robí najlepšie? Je to tohtoročný Galaxy S8/S8+, minuloročný Galaxy S7 alebo naopak smartfóny s duálnymi fotoaparátmi v podaní Huawei P10 Plus či UMIDIGI Z Pro? Presne tieto štyri modely sme postavili priamo proti sebe a tu sú zábery, ktoré sme z nich dostali.

Aby to bolo zaujímavé, označili sme ich len písmenami od A po D, pričom poradie vyššie neplatí. Jednoducho sú pomiešané, no za každým písmenkom sa schováva jeden konkrétny model, ktorý sa nemení.

Je veľmi ľahké nájsť veľmi dobré veci na zariadení, ktoré sa nám podvedome páči viac, alebo naopak nájsť chyby v zariadení, voči ktorému máme určité predsudky. Takto vyberte, ktorý z nich je podľa vás aspoň v takomto mini teste najlepší. Fotografie sú vždy radené od Telefónu A po telefón D. Výsledky zverejníme o pár dní!

Informácia o fotografiách: Všetky nastavenia sme nechali na samotný telefón, bol teda v automatickom režime.

Fotka 1

[yop_poll id=“119″]

Fotka 2

[yop_poll id=“120″]

Fotka 3

[yop_poll id=“121″]

Fotka 4

[yop_poll id=“122″]

Fotka 5

[yop_poll id=“123″]

Fotka 6

[yop_poll id=“124″]

Fotka 7

[yop_poll id=“125″]
No a nakoniec, zábery z ktorého smartfónu sa vám páčili najviac prihliadnuc na všetky zábery?

[yop_poll id=“126″]