Úvod Výrobcovia Samsung Samsung na Twitteri jedným smajlíkom absolútne zničil muža, ktorý si z neho...

Samsung na Twitteri jedným smajlíkom absolútne zničil muža, ktorý si z neho snažil spraviť srandu

0

Počas celej histórie ľudstva sa nespočetne veľakrát stalo, že mladého drzého junáka ukľudnil podstatne starší nadriadený s nadhľadom a hlavne skúsenosťami.

Podobný príbeh sa len nedávno odohral na Twitteri, kde Samsung jedným smajlíkom absolútne zničil muža, ktorý si myslel, že je veľmi múdry.

#ShotsFired

Ešte minulý týždeň twitterový účet pridelený Samsung Mobile US, teda americkému oddeleniu Samsungu, zverejnil fotografiu pre 5,3-miliónov sledovateľov. Svojich fanúšikov sa pýtali, nech im ukážu, aká je prvá fotka, ktorú odfotili svojim novým Galaxy S8.

Tak, ako už na internete býva zvykom, v komentároch sa našlo hneď niekoľko srandistov, ktorí namiesto peknej fotky zdieľali svoje vtipné odpovede. Jeden z nich, Edward, svoju odpoveď možno oľutoval.

https://twitter.com/savEdward/status/855471928970059777

Edward si totiž myslel, že keď do komentárov napíše, že prvá fotka, ktorú pomocou Galaxy S8 odfotil, bol záber na jeho húsenicu, bude múdry a vtipný. Potom však na rad prišiel Samsung s jeho geniálnou odpoveďou, ktorá nenechala chladnými ďalších fanúšikov.

Niektorí z nich dokonca napísali, že presedlajú z Apple na Samsung, len kvôli takémuto „zničeniu“ v priamom prenose.

Tak či onak, veľký potlesk od nás z redakcie!