Úvod Smartphony Aktualizácie Vlaňajší high-end tablet od Samsungu dostáva aktualizáciu na Android Nougat

Vlaňajší high-end tablet od Samsungu dostáva aktualizáciu na Android Nougat

0

Samsung sa po high-end modeloch smartfónov rozhodol aktualizovať aj vlaňajší vrcholový tablet. Model Galaxy Tab S2 začal získavať aktualizáciu na OS Android Nougat.

Update sa začal šíriť aj v európskych krajinách, najmä v Taliansku a Nemecku. Šíri sa prostredníctvom OTA rozhrania a v obvyklých dávkach. V našich končinách sa preto môže objaviť až o pár dní.

Aktualizácia prináša už dobre známe vylepšenia. Režim pre dve súčasne aktívne okná príde vhod práve pri tablete, kde sa bude dať komfortne využiť vďaka veľkej obrazovke. O dlhšiu výdrž na jedno nabitie sa postará inovovaný režim Doze, pribudne nové prevedenie upozornení alebo stúpne rýchlosť celého systému.

Novinkou je tiež tzv. Game Launcher. Tablety sú pre hranie hier ako stvorené. Pomocou novej funkcie môžete používať možnosti, ktoré len umocnia zážitok z hrania. Aktivovať môžete napríklad nahrávanie diania na obrazovke alebo utlmíte všetky upozornenia, ktoré by vás pri hraní rušili.

Galaxy Tab S2

Aktualizáciu dostáva ako 8,0-palcová verzia tabletu tak jeho 9,7-palcové vyhotovenie. Hoci je Galaxy Tab S2 vlaňajším modelom, stále je veľmi výkonný a uspokojí potreby aj tých náročnejších.

Súčasná generácia Galaxy Tab S3 je stále veľmi drahá, preto sa prípadným záujemcom oplatí uvažovať o minuloročnej verzii.