Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung pri Galaxy S8 bojuje s ďalším problémom. Ľudia začali hlásiť, že...

Samsung pri Galaxy S8 bojuje s ďalším problémom. Ľudia začali hlásiť, že sa im telefón z ničoho nič reštartuje

16
samsung galaxy S8
Samsung Galaxy S8 je vynikajúce zariadenie. Napísali sme o tom a spravili sme o tom aj video. Naozaj, zanechal na nás výborný dojem. Je však evidentné, že tak, ako každý telefón, ani Galaxy S8 nie je perfektný. Pár kusov totiž vykazuje či už začervenaný displej alebo aj novinku (pri Galaxy S8), náhodné reštarty.

Samsung na nahlásené problémy reagoval promptne. Na svoje zariadenie už stihol vyslať aj aktualizáciu, ktorá má vyriešiť displejový problém. Teraz však musí bojovať aj so spomínanými reštartmi.

Problém opísaný používateľmi Redditu sa prejavuje spomalením celého zariadenia a vysoko zaťaženým proceosorom, po čom prirodzene nasleduje reštart. Čo je však mimoriadne zaujímavé je fakt, že tento jav pokračuje aj vtedy, keď telefón prepnete do tzv. safe mode čiže bezpečného režimu.

Výrobca už o problémoch s najväčšou pravdepodobnosťou vie a vôbec by nás neprekvapilo, ak by prišiel s expresným riešením. Ak ste zbadali podobné problémy, neváhajte kontaktovať obchod/operátora odkiaľ telefón máte a dajte im o tom vedieť. Sme si istí, že vám pomôžu.

Chcete vidieť podobné recenzie ako prví? Začnite odoberať náš YouTube kanál!