Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung: Celkový počet predbežných objednávok pre Galaxy S8 je vôbec najvyšší

Samsung: Celkový počet predbežných objednávok pre Galaxy S8 je vôbec najvyšší

0

Vlajkové lode Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ sa už nachádzajú v rukách ich prvých majiteľov a postupne budú pribúdať ďalší. A určite ich nebude málo. 

Spoločnosť Samsung totižto oznámila, že počet predbežných objednávok pre Galaxy S8 je o 30 percent vyšší, ako v prípade vlaňajších modelov Galaxy S7.

Presné čísla si kórejský gigant zatiaľ necháva pre seba. Určite sa ale nimi neskôr pochváli. Podľa výrobcu je markantnejší nárast dostatočný na to, aby spoločnosť trhla nový predajný rekord.

Trend väčšieho záujmu je badateľný aj v našich končinách. Operátor Telekom oznámil, že eviduje 2,5-násobne väčší záujem o Galaxy S8 v kontraste s minuloročným duom Galaxy S7.

Samsung Galaxy S8 a jeho príslušenstvo

Ak by sme predsa len chceli vidieť čísla, spoľahnúť sa môžeme na expertov z analytickej spoločnosti Counterpoint. Tí tvrdia, že Samsung v tomto roku predá asi 53 miliónov kusov smartfónov Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8
© Counterpoint

Samsung Galaxy S8 a problémy

Duo Galaxy S8 sa nezaobišlo bez problémov. Našťastie nešlo ani zďaleka o také komplikácie, aké sme videli pri phablete Galaxy Note 7.

Niektorí z prvých majiteľov nových vlajkových lodí sa sťažovali na neprirodzený červený odtieň pokrokového Infinity displeja.

Podľa Samsungu ale nejde o hardvérovú chybu. Komplikácie je možné odstrániť pomocou nastavení smartfónu. Napriek tomu sa to niektorým nepodarilo, na čo výrobca zareagoval informáciou o pripravovanej aktualizácii.

Update by mal tieto komplikácie nadobro eliminovať. Kedy bude zverejnený zatiaľ nie je známe. Pomôže ale len pár dotknutým používateľom, čiže ak váš Galaxy S8 nedisponuje červeným nádychom displeja, aktualizácia pre vás dôležitá nebude.

Teda pokiaľ nebude obsahovať ďalšie, zatiaľ neavizované používateľské novinky a vylepšenia.