Úvod Hry Ultimátna strieľačka N.O.V.A. Legacy už v obchode Google Play!

Ultimátna strieľačka N.O.V.A. Legacy už v obchode Google Play!

0
NOVA legacy

Prvý diel hry N.O.V.A. (Near Orbit Vanguard Alliance) pre mobilné zariadenia uzrel svetlo sveta už v roku 2009. Následne sme sa dočkali ďalších dvoch pokračovaní, no posledné si odbilo premiéru v roku 2012.

Herné štúdio Gameloft vábilo na nový diel pre rok 2017 už od februára. Krátky trailer však nič konkrétne nenaznačoval, čo je však už teraz jedno. Hra N.O.V.A. Legacy sa už nachádza v obchode Google Play.

Ide o „áčkovú“ strieľačku nabitú poriadnou akciou, ktorá sa odohráva v ďalekom a nekonečnom vesmíre. V hre vás čaká príbehový režim, v ktorom odhalíte pravdu o mimozemských votrelcoch, vyskúšať môžete boj na čas alebo špeciálne samostatné misie.

V režime pre viacerých hráčov si môžu porovnávať sily naraz až šiesti hráči. Či ste v boji úspešní, prezradia rebríčky. Svoju postavu si môžete prispôsobiť k svojmu obrazu vďaka rôznym osobnostným nastaveniam.

N.O.V.A. Legacy je free-to-play hra, čiže si ju môžete stiahnuť zadarmo, s možnosťou voľby dobrovoľných in-app nákupov. Tie stoja v rozmedzí od 0,99 € až po 99,99 € za položku.

Stiahnuť N.O.V.A. Legacy

Trailer