Úvod Aplikácie Microsoft predstavil novú To-Do aplikáciu. Dostupná je pre všetky mobilné platformy

Microsoft predstavil novú To-Do aplikáciu. Dostupná je pre všetky mobilné platformy

0
Microsoft neprestáva vyvíjať nové aplikácie, ktoré sú často určené priamo pre OS Android a iOS. Nová aplikácia Microsoft To-Do cieli na produktivitu a všetky mobilné platformy.

Spustíte ju dokonca aj na počítači s operačným systémom Windows. Podstata aplikácie je jednoduchá. Môžete si do nej zaznamenať všetky povinnosti a úlohy, ktoré plánujete vykonať.

Samozrejmosťou sú pripomienky, poznámky a pridať môžete plánované obdobie dokončenia konkrétnych úloh. Inak schopné používateľské prostredie môžete obohatiť o desať farebných tém.

Aplikácia vám dokonca sama navrhne dôležité povinnosti, ktoré vyhodnotí inteligentný algoritmus. Ten bude sledovať vaše používateľské návyky a všimne si napríklad pravidelné zadávanie rovnakej úlohy. Dôležité je, že obsah môžete synchronizovať naprieč rôznymi zariadeniami.

microsoft to-do

Na prvý pohľad ide o praktickú a jednoduchú aplikáciu, ktorá sa hodí každému. Zatiaľ však jej funkcionalita nevytŕča z davu množstva podobných aplikácií. Pre používanie Microsoft To-Do sa musíte prihlásiť do Microsoft konta.

Ak v súčasnosti nejakú To-Do appku používate a ste spokojní, presedlať na Microsoft To-Do určite nie je namieste. Aspoň zatiaľ.

Vývoj

Aplikáciu Microsoft To-Do vytvoril tím vývojárov, ktorý stojí za nesmierne populárnou aplikáciou Wunderlist. Skvelý a funkciami nabitý manažér úloh vznikol v začínajúcej spoločnosti v Berlíne.

Microsoft ju v roku 2015 prevzal a neskôr aplikáciu Wunderlist „zlikviduje“. Nahradí ju práve aktuálna novinka. Súčasný stav aplikácie nie je finálny. V budúcnosti bude aplikácia aktualizovaná o nové funkcie a možnosti.

Časom sa z nej tak stane plnohodnotný nástroj produktivity, čo je podmienené aj podporou pre balík Office 365. Využívať ju teda môžu aj veľké podniky či pracovné tímy, pričom je rovnako bezpečná ako ostatné aplikácie Microsoft, ktoré sú určené aj pre profesnú sféru. Microsoft To-Do nájdete v nasledujúcich odkazoch.