Úvod Smartphony Dohady Lenovo Moto Z2 Play na novej snímke. Potvrdzuje takmer identický dizajn a...

Lenovo Moto Z2 Play na novej snímke. Potvrdzuje takmer identický dizajn a konštrukciu

1
Súčasná generácia Moto Z Play

Užívatelia príliš radi nevidia nové generácie smartfónov, ktoré vyzerajú takmer rovnako ako ich predchodcovia. V prípade rodiny Moto Z2 to ale veľmi vadiť nemusí.

Dizajn modelov Moto Z2 a Moto Z2 Play bude plniť funkčnejšiu úlohu. Moduly Moto Mods, ktoré boli predstavené spolu s prvými generáciami Moto Z a Moto Z Play, budú kompatibilné aj s novými generáciami daných zariadení.

Tento fakt potvrdil aj sám výrobca počas minuloročného oficiálneho predstavenia. Pokiaľ chce výrobca tento sľub dodržať, nové generácie smartfónov Moto Z sa po konštrukčnej stránke ani nemôžu odlišovať od predchodcov.

Dokazuje to tiež čerstvý render pre Moto Z2 Play. Tvar, zaoblenie hrán, segment fotoaparátu alebo 16-pinový konektor. Všetko je na rovnakom mieste tak, ako môžeme vidieť pri stále aktuálnych modeloch Moto Z a Moto Z Play.

moto Z2 play

Najväčšou zmenou je azda nový tvar snímača odtlačkov prstov pod displejom, ktorý si Moto Z2 Play požičia od nedávno predstaveného dua Moto G5 Plus. Vyzerá to, že Moto Z2 Play pochudne. Konštrukcia sa javí ako oveľa štíhlejšia v kontraste s predchodcom.

Snáď kvôli tomu neutrpí kapacita batérie, ktorá by priniesla kratšiu výdrž na jedno nabitie. Predchodca vo výdrži vynikal. Ponúkol dva plnohodnotné používateľské dni.

Predstavenie

Na akékoľvek dátumy alebo ceny je ešte priskoro. Stále aktuálne generácie boli predstavené v septembri minulého roka. Predpokladáme, že Moto Z2 a Moto Z2 Play taktiež uvidíme až na jeseň.

Hlavne na Moto Z2 Play sme poriadne zvedaví. Jeho súčasného predchodcu sme testovali a o išlo o jeden z najlepších smartfónov, aký našimi rukami prešiel.