Úvod Zariadenia Nadupaný LeEco Le Max 2 so 6 GB RAM a 128 GB...

Nadupaný LeEco Le Max 2 so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom v bleskovom predaji!

1

LeEco Le Max 2 síce nie je tohtoročným high-end smartfónom, no jeho parametre sú stále vlajkové. Po predstavení zaujal nízkou uvádzacou cenou, ktorá medzičasom ešte viac klesla.

LeEco Le Max 2 produkuje čínska firma, ktorá so svojimi zariadeniami v minulom roku expandovala aj do USA. LeEco Le Max 2 bol medzi nimi a aktuálne sa objavil aj v bleskovom predaji medzinárodného predajcu TomTop.

Ten hlási obmedzenú dostupnosť a trvanie akcie. Aktuálna cena necelých 241 eur bude platiť ešte niekoľko hodín a určená je pre stovku kusov smartfónov. Pri spomenutej cene by dané parametre smartfónu čakal len málokto.

LeEco Le Max 2 je v prvom rade určený pre milovníkov väčších obrazoviek. Jeho 5,7-palcový displej atakuje kategóriu phabletov, pričom ho výrobca vybavil jemným QHD rozlíšením. Hustotu pixelov na palec reprezentuje údaj 515 ppi.

V prémiovom tele z kovu, ktoré má len minimálne bočné rámiky, nenájdeme slot pre microSD karty, čo je vzhľadom na krajinu pôvodu zariadenia výnimočné. Väčšina smartfónov z dielní čínskych výrobcov takýmto slotom disponuje.

Pri LeEco Le Max 2 to ale veľmi podstatné nie je. 128 GB kapacita úložného priestoru musí stačiť aj tým najnáročnejším. Hlavne, ak ju spojíme so 6 GB kapacitou operačnej pamäte. Výkon zastreší čipset Snapdragon 820 so štyrmi jadrami s maximálnou pracovnou frekvenciou 2,15 GHz.

Le Max 2
LeEco Max 2

Vzhľadom na cenu by sme možno našli výkonnostný kompromis pri fotoaparátoch. Zadná kamera však dostala 21 Mpx rozlíšenie, PDAF zaostrovanie, clonu f/2.0 a dokonca aj optickú stabilizáciu. Predný fotoaparát s 8 Mpx rozlíšením príliš nezaostáva.

Pre nabíjanie 3100 mAh použijete vodič s konektorom USB C, v balení sa nachádza aj USB C redukcia pre slúchadlá a ochranný kryt pre smartfón. V jeho výbave ešte nájdeme snímač odtlačkov alebo podporu pre štandard Hi-Fi 2.0.

Le Max 2

Niektorých možno odradí trochu staršia verzia OS Android 6.0 Marshmallow alebo chýbajúca podpora pre 800 MHz LTE pásmo. Za dané peniaze však dostanete poriadne vybavený a originálny stroj, ktorý neuvidíte v každej druhej ruke.

Ak vás tento kúsok zaujal, nájdete ho na stránke časovo obmedzenej ponuky v odkaze nižšie.

>>> ZOBRAZIŤ LeEco Le Max 2 <<<