Úvod Apple iOS 10 V iOS 10 od Apple je chyba: Po stlačení tlačidiel telefón úplne...

V iOS 10 od Apple je chyba: Po stlačení tlačidiel telefón úplne zamrzne, musí sa reštartovať

9

Spomínate si ešte na staré dobré cheaty na PS1 alebo dokonca Sege? Stačilo stlačiť kombináciu tlačidiel a v hre sa vám odomkli zaujímavé vylepšenia. To boli časy.

Talianska publikácia venujúca sa tematike Apple včera informovala o podobnom „vylepšení,“ ktoré môžete nájsť v operačnom systéme iOS 10 od Apple. Web okrem článku publikoval aj video, v ktorom demonštruje ako vznikne problém a čo spôsobí. Po stlačení kombinácie tlačidiel v ovládacom centre (Budík, kalkulačka a fotoaparát), Night Shift a AirDrop telefón úplne zamrzne. Prejaví sa to tak, že displej zamrzne na obrazovke, ktorú ste mali otvorenú a prestane reagovať. Po čase sa systém preberie a vráti na domovskú obrazovku.

Prirodzene, takéto stlačenie trojkombinácie tlačidiel nie je bežné, a preto nejde o veľkú chybu, ktorú by si malo všimnúť veľa ľudí. Zaujímavé je, že problém sa nachádza aj v najnovších verziách, vrátane iOS 10.3.2 beta. Ak to chcete vyskúšať na svojom alebo najradšej na kamarátovom telefóne, smelo do toho. Nebojte sa, na telefóne by to nemalo zanechať dlhotrvajúci efekt.

https://www.youtube.com/watch?v=pQqyX4h8I1I