Úvod Zariadenia Nová vlajková loď od HTC ponesie názov HTC U 11. Príde v...

Nová vlajková loď od HTC ponesie názov HTC U 11. Príde v piatich farbách

2
HTC U

Spoločnosti HTC sa v posledných mesiacoch alebo skôr rokoch príliš nedarí konkurovať ostatným výrobcom, ktorí produkujú prémiové vlajkové smartfóny.

Napriek tomu má HTC stále dosť fanúšikov na to, aby ich nová vlajková loď s logom HTC prerazila. Musí ale byť jedinečná. O jedinečnosť sa má postarať nový systém ovládania, ktorý bude spočívať v ráme citlivom na tlak, resp. konštrukcii smartfónu.

HTC tento rok skutočne predstaví nový vlajkový smartfón, čo už výrobca potvrdil na svojich sociálnych sieťach. Zariadenie bude predstavené už na budúci mesiac, presnejšie 16. mája.

Spoľahlivý technologický „udavač“ menom Evan Blass priblížil aj názov tohto smartfónu, ktorý má mať oficiálny status. Nová vlajková loď od HTC ponesie označenie HTC U 11. Pomenovanie nie je náhodné.

Číslovka 11 má odkazovať na novú generáciu minuloročného modelu HTC 10. Písmeno U pre zmenu symbolizuje zaradenie do aktuálnej U línie smartfónov. Z nich už poznáme model U Ultra a nižšie radený U Play.

Údajná podoba HTC U 11 s lesklou povrchovou úpravu po vzore súrodencov U Ultra a U Play

HTC U 11 má okrem toho prísť v piatich farbách. Klasickú čiernu a striebornú doplní biela, červená a modrá. Nie každá bude dostupná na všetkých trhoch. Na minuloročný HTC 10 sme sa pozreli aj objektívom kamery a tohtoročný model nevynecháme tiež. Teda pokiaľ bude stáť aspoň trochu za to.

Veríte v úspech tohtoročného high-end modelu HTC U 11?