Úvod Anketa HLASOVANIE: Ktorej vlajkovej lodi za jar 2017 dáte svoj hlas?

HLASOVANIE: Ktorej vlajkovej lodi za jar 2017 dáte svoj hlas?

3
Galaxy S8

Najväčší výrobcovia predstavili svoje vlajkové lode pre prvý polrok 2017. Ktoré zo zariadení ale zaujalo najviac? Šou odpálil LG s ich krásnym LG G6, neskôr nasledoval Huawei a jeho P10 a P10 Plus a Sony s ich Xperia XZ Premium. Na výber samozrejme máme aj Samsung s ich Galaxy S8 či S8+.

Vlajkové lode od Samsungu, ako aj novopredstavený Xiaomi Mi 6 ponúkajú najnovší Snapdragon 835, resp. Exynos ekvivalent, S8 dokonca aj nádherný Infinity displej.

lg g6

LG G6 síce poháňa minuloročný Snapdragon 821, stále však ponúka krásny dizajn a displej s pomerom strán 18:9. Jeho zadnú stranu zdobí duálny fotoaparát.

Huawei P10

Huawei P10 a P10 Plus sa opäť pýšia technológiou z rúk firmy Leica, ako aj o niečo tenšími rámikmi. Po výkonnostnej stránke ich vlastný čipset Kirin 960 ponúka porovnateľný výkon ako ostatné smartfóny.

No a potom tu máme Sony s ich XZ Premium. Je to smartfón, ktorý ponúka až 960 fps slow motion, s ktorým si užijete veľa zábavy. Koniec koncov, kto by nechcel vedieť natáčať extrémne spomalené zábery? Nechýba mu ani 4K HDR displej a procesor Snapdragon 835.

HTC je tento rok na inej úrovni, než ostatní výrobcovia. Rozhodol sa, že tesne pred MWC predstaví model U Ultra, ktorý nezožal najlepšie hodnotenia. Spoločnosť však chystá ďalšiu vlajkovú loď, ktorá má na trh doraziť až v máji.

Každopádne, vyberte najlepšiu vlajkovú loď za prvé 4 mesiace tohto roka!
[yop_poll id=“118″]