Úvod Aplikácie Neviete kresliť? Google premení vaše škaredé čmáranice na presnú grafiku

Neviete kresliť? Google premení vaše škaredé čmáranice na presnú grafiku

0
kreslit

Pokiaľ nie ste talentovanými umelecami alebo sa vám pri pohľade na ceruzku zježia vlasy, nevadí. Google vás presvedčí o tom, že vlastne kresliť viete, a to dokonca na milimeter presne.

Google totižto v týchto dňoch zverejnil nástroj zvaný AutoDraw. Ide o neuveriteľne jednoduchú zábavku, ktorá premení vaše čmáranice na úrovni 5 ročného dieťaťa na presnú katalógovú grafiku.

Stačí, ak navštívite adresu autodraw.com a začnete na voľnú plochu kresliť kurzorom alebo prstom pri dotykových obrazovkách. Google sa bude snažiť odhadnúť, aký predmet kreslíte.

Následne vám v hornom menu ponúkne obrázky, ktoré majú k vašemu pop-artovému dielu najbližšie. Po kliknutí na jeden z výsledkov sa z vašej čmáranice stane presný klipart.

Z ponuky si môžete vybrať farbu, ktorou chcete kresliť, daný výtvor si môžete stiahnuť v .png formáte a nechýba možnosť zdieľania. Nástroj slúži v prvom rade pre zábavu. O praktickom využití sa zatiaľ veľmi baviť nedá.

Zábava to je ale podarená a naše testovacie skice môžete vidieť nižšie. Ak si chcete novinku vyskúšať, navštívte spomínanú adresu autodraw.com.

kreslit kreslitkreslitkreslit