Úvod Hry Zahrajte sa na herného vývojára. Game Studio Tycoon 2 si môžete stiahnuť...

Zahrajte sa na herného vývojára. Game Studio Tycoon 2 si môžete stiahnuť dočasne zadarmo!

1

Upršaný piatok (teda aspoň u nás) nie je nič príjemného. Našťastie si ho môžete skrátiť napríklad novou mobilnou hrou, ktorá sa dá stiahnuť zadarmo napriek tomu, že stojí 3,39 €.

Autori hry Game Studio Tycoon 2 sa ju rozhodili dočasne sprístupniť úplne zadarmo. Hra bude s cenou 0 eur dostupná ešte 11 hodín, preto s inštaláciou neváhajte.

Ak vás hra baviť nebude, môžete ju jednoducho odinštalovať. Za vyskúšanie ale istotne stojí. Game Studio Tycoon 2 nie je tuctovka. Ide o zábavný simulátor kariéry herného vývojára.

Svoju kariéru začnete v roku 1970, kedy bol herný priemysel ešte v plienkach. Teda aspoň v porovnaní so súčasnou situáciou. Cieľ je jednoduchý. Musíte vytvoriť čo najlepšiu hru, ktorá vám zarobí poriadne peniaze.

Game Studio Tycoon 2
Game Studio Tycoon 2

Vďaka nim si budete môcť dovoliť väčšie kancelárie, viac zamestnancov a vo všeobecnosti vám zabezpečia rast vášho virtuálneho herného biznisu. S prostriedkami ale musíte narábať s rozumom.

Herný prepadák vaše progresívne vývojárske štúdio nemusí prežiť. Hra má peknú grafiku s množstvom animácií a ulahodí aj náročnejším. Okrem normálneho režimu si môžete zahrať aj podstatne náročnejší herný mód, kde nie je priestor na veľké chyby.

Hru Game Studio Tycoon 2 nájdete v obchode Google Play v >tomto odkaze<.