Úvod Výrobcovia Samsung Máte už na svojom Galaxy S7/S7 edge Android 7.0 Nougat? Vyskúšajte asistenta...

Máte už na svojom Galaxy S7/S7 edge Android 7.0 Nougat? Vyskúšajte asistenta Bixby a launcher z Galaxy S8!

17
Bixby
Bixby je nepochybne jednou z najväčších funkcionalít dvoch noviniek na trhu – Galaxy S8 a S8+. Samsung si verí a dúfa, že sa im podarí úspešne konkurovať Google Now, Apple Siri či Microsoft Cortana.

Bixby je virtuálnym asistentom, o ktorom si Samsung myslí, že vám dokáže spríjemniť používanie ich smartfónov. Ovládate ho hlasom, okrem toho dokáže radiť aj bez vašich pokynov.

Ak ste si mysleli, že aby ste si Bixbyho vyskúšali, musíte si kúpiť novú Galaxy S8, mýlili ste sa. Ak vo svojej moci držíte zariadenie Samsung s Android 7.0 Nougat a vyšším, môžete si ho kľudne nainštalovať. Medzi overené zariadenia, na ktorých Bixby funguje patrí Galaxy S7, S7 edge a Galaxy Note 5.

Majte však na pamäti, že vzhľadom na mierne záseky a padanie Bixby ide pravdepodobne o skúšobnú, zatiaľ úplne nevyladenú verziu. Pre vyskúšanie je to viac než postačujúce.

Na stiahnutie:

Poznámka: Ak si nainštalujte Galaxy S8 launcher a potom ho odinštalujete, vaše nastavenie domovskej obrazovky na Galaxy S7/S7 edge zmizne, resp. sa zresetuje na pôvodné nastavenie. Majte to teda na pamäti.