Lenovo smartfóny a aj notebook poznáte určite veľmi dobre. Spoločnosť Lenovo však neobišla ani segment nositeľných zariadení.

Kvalitný fitness náramok, ktorý svojou veľkosťou a váhou neobťažuje, sa vyníma na mnohých zápästiach. Ocenia ho hlavne nadšenci pohybu, ale aj menej dynamickí jedinci, ktorí chcú vedieť, koľko aktivity počas dňa vykonali.

Príkladom je aj náramok Lenovo HW01. Dokáže merať srdcový tep v reálnom čase, vyhodnotí kvalitu vášho spánku, uvidíte, akú vzdialenosť ste prešli alebo koľko kalórii ste pri nejakom type športu spálili.

fitness naramok

Náramok je odolný v rámci štandardu IP65 a všetky informácie vám sprostredkuje pokrokový OLED displej s rozlíšením 128 x 32 pixelov. Jeho uhlopriečka je 0,9 palca a je samozrejme dotykový.

Náramok je ľahký a kompaktný, o čom svedčia rozmery 40 x 12 x 10 mm a váha 22 gramov. Batéria s kapacitou 85 mAh prinesie až 7-dňovú výdrž v pohotovostnom režime.

fitness naramok

Lenovo HW01 spojíte so smartfónom pomocou technológie Bluetooth a dobrou správou je, že si rozumie aj so staršími verziami OS Android a iOS.

Aktuálna cena približne 18 eur sa týka decentnejšieho čierneho prevedenia. Extravagantnejšia červená úprava silikónového náramku stojí asi 21 eur. Preferovanejšia je očakávane čierna a lacnejšia, z ktorej je však k dispozícii už iba 42 kusov.

fitnes naramok

Podľa ponuky známeho predajcu GearBest bude znížená cena platiť ešte necelé tri dni. Niekoľko ďalších vybraných hodiniek a náramkov v dočasnej zľave nájdete na tejto adrese a z ponuky asi najlepšie pôsobiace Lenovo HW01 v odkaze nižšie.

ZOBRAZIŤ fitness náramok Lenovo