Úvod Aplikácie Do Google Play dorazil nový e-mailový klient. Využíva prvky umelej inteligencie

Do Google Play dorazil nový e-mailový klient. Využíva prvky umelej inteligencie

0
astro email

Väčšina používateľov pri správe elektronickej pošty vkladá dôveru do rúk služieb Inbox, resp. Gmail. Nástroje sú to určite kvalitné, no dať šancu novej konkurencii nemusí byť na škodu.

Do obchodu Google Play dorazila aplikácia Astro: AI Meets Email, ktorá má status verejného beta testovania. Vývojári chcú na veľkej používateľskej vzorke odhaliť a napraviť posledné chyby.

Tento inteligentný e-mailový klient bol nedávno uvoľnený aj pre platformy iOS a MacOS. Aplikáciu vyvinula rovnomenná spoločnosť, ktorá sídli v kalifornskom Palo Alto.

Aplikácia chce zmeniť spôsob, akým ľudia narábajú s elektronickou poštou. Tradičné funkcie skombinovali s prvkami umelej inteligencie.

Aplikácia Astro ponúka natívnu podporu pre účty v službách Gmail, Office 365 a ďalších. Aplikáciu môžete začať používať prakticky okamžite. Stačí ju stiahnuť, otvoriť a prihlásiť sa.

e-mailový

Moderný vzhľad používateľského prostredia alebo obvyklú funkcionalitu nebudeme spomínať. Predajným artiklom aplikácie Astro: AI Meets Email je tzv. Astrobot.

Ide o chatovací systém navrhnutý tak, aby užívateľom pomohol so správou elektronickej pošty. Astrobot začne pracovať krátko po tom, ako aplikáciu prvýkrát spustíte. Astrobot si s vami bude písať (s rezervou).

e-mailový

Digitálny asistent vám bude na základe vašich preferencií a používateľských návykov napríklad pomáhať s plánovaním pripomienok alebo triedením pošty podľa jej dôležitosti.

Astrobot dokáže sledovať odpovede na e-maily, prioritnú poštu, obsah v priečinku „odoslať neskôr“, nevyžiadanú poštu a tak podobne.

Vzhľadom na mierne odlišnú mechaniku aplikácie si na ňu budete možno trochu zvykať. Získate však intuitívneho e-mailového klienta, s ktorým si budete rozumieť. Ak nie, tlačidlo „odinštalovať“ je vždy poruke.

Pokiaľ aj vás appka Astro: AI Meets Email zaujala, nájdete ju v obchode Google Play v >tomto odkaze<