Úvod Zariadenia VIDEO: Vernee Apollo X oddnes v predaji. Láka aj na displej od...

VIDEO: Vernee Apollo X oddnes v predaji. Láka aj na displej od Sharp

0
Vernee-Apollo-X

Vernee Apollo X je tohtoročným modelom, ktorý však beží pod hlavičkou minuloročného čipsetu. To isté platí napríklad o fotoaparáte alebo displeji. Napriek tomu nemusí ísť o zlú voľbu.

Hlavne, ak zoberieme do úvahy cenu. Vernee Apollo X totižto počnúc dneškom zamieril do predaja. Presnejšie ide o predpredaj, ktorý nájdeme u niekoľkých partnerských predajcov výrobcu.

Server TomTop napríklad hlási cenu necelých 179 eur, pričom koniec predpredaja avizuje na 11. apríla. S odosielaním zariadenia zákazníkom začne 30. apríla. Obľúbený GearBest je ešte lacnejší. Cena približne 174 eur platí pre momentálne zostávajúcich 105 kusov smartfónu. K odosielaniu taktiež pristúpi na konci apríla.

Vernee Apollo X

Veľmi podobné ceny ponúkajú aj predajcovia CooliCool či Everbuying. Oba hovoria o ukončení predpredaja niekedy v polovici apríla. Za dané peniaze dostanete celokovové jednoliate telo, desaťjadrový čipset Helio X20 alebo bohatú pamäťovú konfiguráciu (4 GB RAM / 64 GB ROM).

Displej pre Vernee vyrobil Sharp svojou patentovanou IGZO technológiou (skratka pre Indium Gálium Zinok a Kyslík). V podstate ide o panel, ktorý disponuje dostatočnou ostrosťou pri nenáročnej spotrebe energie.

Vernee Apollo X

Originálna kryštalická štruktúra displeja odzrkadlí verné podanie farieb. Jas je však priemerný a uspokojiť sa musíme so už zaužívaným FHD 1080p rozlíšením. Pri danej predajnej cene ale ťažko namietať.

Vernee Apollo X prišiel s väčšou, 3500 mAh batériou. Nechýba podpora pre 800 MHz LTE pásmo, slot pre dvojicu SIM kariet (hybrid s microSD), rýchle nabíjanie cez USB typ C alebo 13 Mpx fotoaparát Sony IMX258. Oficiálny web pre Vernee Apollo X – www.vernee.cc/apollox.