Úvod Novinky Aktuálne POZOR: Internetové služby jednej zo slovenských bánk sú tento víkend mimo prevádzky

POZOR: Internetové služby jednej zo slovenských bánk sú tento víkend mimo prevádzky

4
banky

Ak ste klientmi Československej obchodnej banky, tento víkend nebudete môcť využívať služby elektronického bankovníctva. Za odstávkou stojí skvalitňovanie poskytovaných služieb.

Ako ČSOB na svojich stránkach informuje, nedostupné budú napríklad služby ČSOB InternetBanking, ČSOB BusinessBanking, MojaČSOB, ČSOB SmartBanking, ČSOB MultiCash a Platobné tlačidlo. To znamená, že aj mobilná aplikácia.

Obmedzenie sa ďalej týka služieb v pobočkách ČSOB v nákupných centrách, s výnimkou prijímania platobných príkazov a poradenstva. Fungovať tiež nebudú internetové platby zabezpečené 3-D Secure protokolom (platba platobnou kartou u zabezpečených obchodníkov na internete, v rámci ktorej je transakcia overovaná SMS kódom) budú obmedzené. Cez bankomat si takisto nedobijete kredit na mobilný telefón, resp. smartfón.

banky

Čas

Vyššie spomínané služby budú nedostupné od piatku 17. marca od 22:00 hod. do nedele 19. marca do 21:00 hod. Internetová stránka csob.sk bude krátkodobo nedostupná v čase od 17. marca od 22:00 hod. do 18. marca do 01:00 hod. Platby v kamenných obchodoch cez POS terminály a výbery hotovosti z bankomatov budú fungovať bez obmedzenia. Banka sa za prípadné komplikácie ospravedlňuje.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zentity.sbank.csobsk“]