Úvod Hry TOP 3 Android hry, ktoré sú momentálne v zľave za pár drobných

TOP 3 Android hry, ktoré sú momentálne v zľave za pár drobných

2
zľave
Table Tennis Touch, jedna zo zľavnených hier

V obchode Google Play sa opäť objavilo niekoľko herných titulov, ktoré sú k dispozícii na stiahnutie za zvýhodnenú cenu. Vybrali sme z nich tri, ktoré sú pozitívne hodnotené a ktoré majú väčší počet stiahnutí.

Prvou z nich je titul Air Control. Nesmierne návyková hra síce nie je vo výraznej zľave, no jej cena aj tak nižšia. Hra vyzerá na prvý pohľad veľmi jednoducho. Sčasti za to môže aj kreslená grafika, no opak je pravdou.

Vašou úlohou bude riadiť letovú prevádzku a navigovať lietadlá na pristávacie dráhy tak, aby nedošlo ku kolízii. S jedným, dvoma alebo piatimi lietadlami to bude hračkou. Počet lietadiel však bude stúpať a s nimi aj náročnosť. Hra obsahuje štyri mapy, online sieň slávy, špeciálne lietadlá a ďaleko viac. Cena hry klesla z takmer dvoch eur na sumu 1,19 €.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.logisoft.aircontrolfull&referrer=utm_source%3DAppSales%26utm_medium%3DBlog%26utm_campaign%3Dsale“]

Pozornosti by nemala ujsť ani hra Table Tennis Touch, čiže ping-pong určený pre dotykové zariadenia. Hra je skvele spracovaná po grafickej stránke, obsahuje režim kariéry, nechýbajú turnaje, ligy a iné špeciálne podujatia.

Najzabávnejšou časťou je ale režim pre viacerých hráčov. Do súboja môžete pozvať iných hráčov, ktorí taktiež istotne ocenia realistický fyzikálny model celej hry. Hra využíva prvky sofistikovanej umelej inteligencie, čiže vám dá zabrať aj neživý softvérový súper. Cena 0,99 € je zanedbateľná.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.yakuto.TableTennisTouch“]

Tretia hra je najlacnejšia. Za cenu 0,10 € si môžete aktuálne stiahnuť titul Gem Miner 2. V hre budete objavovať a skúmať jaskyne, opustené doly a zabudnuté chrámy. Honba za bohatstvom je sprevádzaná mnohými prekážkami, ktoré budete musieť prekonať. Vo väčšej bani natrafíte na viac cenných nerastov, no zároveň rastie aj úroveň nebezpečia.

Čaká na vás 6 úrovní obtiažnosti, 70 expedícií, dve voliteľné misie, režim voľného hrania alebo Bluetooth multiplayer. V tomto prípade ide skôr o príjemnú oddychovku ako o hru pre hard-core hráčov. Napriek tomu zabaví dobre. Upozorňujeme, že zľavy sú časovo obmedzené.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=au.com.phil.mine2″]