Úvod Aplikácie Zoznamovacia aplikácia Tinder má tajnú verziu určenú pre celebrity a iných „vyvolených“

Zoznamovacia aplikácia Tinder má tajnú verziu určenú pre celebrity a iných „vyvolených“

2
Tinder

Ak ste aj vy niekedy experimentovali s online zoznamovaním, určite vašej pozornosti neunikla nesmierne populárna aplikácia Tinder. Nájsť svoju/svojho vyvoleného dnes nie je jednoduché a Tinder to má uľahčiť.

Potrebu zoznámiť sa nemajú len bežní ľudia, ale aj tí z „klubu vyvolených“. Pre nich má existovať špeciálna verzia aplikácie Tinder. Podľa reportu serveru TechCrunch mala táto verzia vzniknúť ešte pred šiestimi mesiacmi.

Určená je pre elitných používateľov, akými sú napríklad celebrity, supermodelky, riaditelia veľkých firiem a iní, im podobne atraktívni jedinci. Tinder Select je samostatná časť aplikácie Tinder, ktorú je možné vypnúť alebo zapnúť.

Momentálne nie je jasné, akým spôsobom predstavitelia aplikácie Tinder určujú, komu ju sprístupnia. Zatiaľ to vyzerá tak, že musíte obdržať pozvanie, ktoré vám pošlú priamo predstavitelia aplikácie alebo elitní členovia. Pokiaľ by ste aj pozvánku obdržali, vy nebudete môcť pozvať nikoho. Cieľom je, aby verzia Tinder Select nestúpala na popularite príliš rýchlo.

aplikácia Tinder

Verziu aplikácie Tinder pre vyvolených spoznáte tak, že má modrú farbu používateľského rozhrania namiesto obvyklej oranžovej. Keďže je prístup citeľne obmedzený, ba až nedostupný, na príjemné zoznámenie a konverzáciu s celebritou môžeme zatiaľ zabudnúť.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinder“]