Telekom prináša jarné dátové novinky pre zákazníkov paušálov Happy. Do každého paušálu pridá ďalší balíček dát a navyše uvádza špeciálne balíčky s veľkými objemami dát.

Viac dát pre Happy paušály

Po nedávnom zvyšovaní objemov dát v Happy XXL a Profi prichádza Telekom s plošným zvýšením objemu dát do Happy programov. Vo vybraných programoch vrátane bestsellerov Happy S, M či XL volania sa objem dát po novom dokonca zdvojnásobí.

Zmeny sa budú zákazníkom uplatňovať automaticky v nasledujúcom zúčtovacom období, preto budú nabiehať postupne. Zákazníci získajú balíček dát do konca viazanosti.

Telekom pridáva GB dát

Balíček Extra dáta SR obsahuje štandardne dáta pre využívanie v slovenských sieťach Telekomu, do 14. júna 2017 ho však budú môcť zákazníci využiť aj v zahraničí, a to v Zóne 0 a 1 s roamingovým doplatkom 6 centov za MB.

Denné balíčky

Druhou dátovou novinkou sú denné balíčky. Aktivovať si ich môžu zákazníci od programu Happy M a vyššieho, pričom majú na výber dva varianty: 1000 MB za 1 € a neobmedzený objem dát za 4,99 €. Balíček platí 24 hodín a počas jeho využívania sa nespotrebúvajú dáta z mesačného objemu dát Happy. Balíčky sú určené pre využívanie v sieťach Slovak Telekomu na čele so špičkovou 4G sieťou s pokrytím viac ako 87 percent populácie.

Denné dátové balíčky sú určené na dni, kedy zákazník chce preniesť veľa dát. Napríklad pozerať videá na mobile (športové prenosy či HD videá), suplovať pevné pripojenie napríklad na chate či na cestách.

Aktivácia balíčkov bude k dispozícii cez SMS na číslo 12323 v tvare DATA DEN 1000 pre 1000MB balíček resp. DATA DEN NEOB pre neobmedzený balíček dát. Zároveň si bude môcť zákazník aktivovať balíčky aj cez aplikáciu Telekom či mobilnú stránku.