Úvod Zariadenia Smartwatch TAG Heuer už zajtra predstaví nové inteligentné hodinky. Majú byť hybridné

TAG Heuer už zajtra predstaví nové inteligentné hodinky. Majú byť hybridné

0
TAG Heuer Connected
Prvá generácia TAG Heuer Connected

Už minulý mesiac sa objavili správy, že renomovaný výrobca TAG Heuer predstaví nástupcu inteligentných hodiniek TAG Heuer Connected. Udiať sa tak malo v polovici mesiaca marec.

Dohady sa potvrdili a výrobca už láka na zajtrajšie predstavenie nových hodiniek, ktoré sa majú nazývať TAG Heuer Connected Modular. O hodinkách veľa detailov známych nie je, no tých pár existujúcich je rozhodne zaujímavých.

Hodinky bude poháňať najnovšia verzia operačného systému Android Wear 2.0. Majú mať širokú škálu vymeniteľných náramkov a majú byť hybridné. To znamená, že bude možné prepínať medzi digitálnym režimom hodiniek a jeho analógovou formou. Získať by sme tak mohli zápästný doplnok, ktorý bude nabitý modernými smart technológiami a zároveň nebudeme ukrátení o hodinárske majstrovstvo špičkovej značky.

TAG Heuer

TAG Heuer

Už predošlý model bol veľmi zaujímavý napriek tomu, že jeho predajná cena podstatne presahovala sumu tisíc eur. Model Connected zaznamenal veľmi pozitívne predajné čísla. Spoločnosť ich predala dvakrát viac, ako predpokladala. Stále však išlo, a to sa bude týkať aj nového modelu, o zariadenie určené pre užšiu cieľovú skupinu zákazníkov. Cena jednoducho nepustí.

K TÉMEVIDEO Inteligentné hodinky TAG Heuer Connected oficiálne predstavené!