Úvod Zariadenia Samsung Galaxy S8+ v prvom teste výkonu. Na vrchol nedosiahol

Samsung Galaxy S8+ v prvom teste výkonu. Na vrchol nedosiahol

15
Samsung galaxy S8

Jedna z očakávaných vlajkových lodí kórejského giganta Samsung, smartfón Samsung Galaxy S8+, sa objavil v prvom výkonnostnom teste štandardu Geekbench

Čo sa týka výkonnostných testov, používatelia sa delia na dve skupiny. Prvej na výsledkoch nezáleží a podstatný je pre nich celkový používateľský komfort a iné faktory, ktoré pri kúpe smartfónu rozhodujú.

Ak patríte do druhej skupiny, ktorá si na výkonnostných rebríčkoch zakladá, určite vás budú čísla nižšie zaujímať. Samsung Galaxy S8 aj Galaxy S8+ bude poháňať jeden z najvýkonnejších mobilných čipsetov súčasnosti, Snapdragon 835. Na niektorých trhoch budú smartfóny dostupné s nemenej výkonným čipsetom Exynos. V testovaní Geekbench sa však objavil prvý menovaný typ.

Samsung Galaxy S8+ dosiahol v multi-core testovaní 6084 bodov, čím si vyslúžil druhú priečku. Predbehol ho Huawei Mate 9, ktorý poháňa čipset Hisilicon Kirin 960. Čo sa týka single-core testovania, na prvej priečke sa objavil iPhone 7 Plus. Galaxy S8+ je v tomto prípade opäť druhý.

Multi-core test GeekBench 4

Samsung Galaxy S8+
© GSMA

Single-core test GeekBench 4

Samsung Galaxy S8+
© GSMA

Pokojne mohlo ísť o testovanie predprodukčnej verzie zariadenia, čiže s nefinálnou verziou softvéru. Aj keby nie, výsledky sú viac ako uspokojivé.