Úvod Novinky Samsung Galaxy S8 a S8+ si budete môcť predobjednať od 10. apríla....

Samsung Galaxy S8 a S8+ si budete môcť predobjednať od 10. apríla. Do predaja pôjdu 21. apríla

24
Samsung počas MWC 2017 potvrdil, že ich nové vlajkové lode, Galaxy S8 a S8+, predstavia na podujatí konajúcom sa 29. marca. Dátum pre spustenie predobjednávok a predaja sme doteraz potvrdený nemali. Kórejským médiám takýto stav informovanosti očividne nestačil, a tak zisťovali.

Podľa ich zistení sa dvojica noviniek dostane do predpredaja už 10. apríla, na pulty predajcov zamieri už 21. apríla. Samsung je presvedčený, že ľudia ani takmer 2 týždne po oficiálnom predstaví o zariadenie nestratia záujem. Na predpredaj má stačiť týždeň a pol.

Galaxy S8 a Galaxy S8+ majú ponúknuť 5,8, resp. 6,2-palcové displeje. Poháňať ich má jeden z dvoch najvýkonnejších procesorov – Snapdragon 835 alebo Exynos 8895, 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko. Zadnú stranu má zdobiť 12 Mpx, prednú zas 8 Mpx senzor. Telefóny si šťavu vypýtajú z 3 250 mAh (S8), resp. 3 750 mAh (S8+) batérie. Podľa posledných informácií by si majitelia S8 a S8+ v krabičke mali nájsť aj high-end slúchadlá od AKG.

Čo sa softvéru týka, vystačiť si budete musieť so softvérovými tlačidlami, keďže tie kapacitné, ako aj hardvérové tlačidlo už dostupné nebudú. Samsung vraj chystá aj funkcionalitu Desktop eXperiencie, ktorá má S8 umožniť pripojiť k externému monitoru a využívať ho ako minipočítač. Chýbať nemá ani Beast mode (beštiálny režim), ktorý výkon S8 zapne na maximum pre čo najlepší zážitok z najnáročnejších aplikácií a hier.