Úvod Aplikácie Máte rootnutý smartfón? Neprehliadnite výrazne zľavnenú aplikáciu pre riadenie RAM

Máte rootnutý smartfón? Neprehliadnite výrazne zľavnenú aplikáciu pre riadenie RAM

0
RAM manager Pro

Aktuálne zľavnená aplikácia síce nie je adresovaná širokému spektru používateľov, no tým, pre ktorých je určená, sa určite hodí. Na mysli máme technicky zdatnejších používateľov, ktorí majú na svojich smartfónoch vykonaný root. 

Oprávnenie prispôsobovať systémové vlastnosti zariadenia je spojené aj s určitými, hlavne bezpečnostnými nevýhodami. Tie ale pokročilejší používatelia určite berú na vedomie.

Aplikácia RAM Manager Pro je pre rootnuté smartfóny ako stvorená. Ide o platenú verziu inak bezplatnej appky. Platená verzia so sebou prináša niekoľko podstatných funkcií, ktoré vo voľnej verzii nenájdeme. Jej aktuálna cena je iba 1,09 €, pričom klesla z pôvodnej sumy 3,69 €.

Pomocou tejto aplikácie môžete ovládať schopnosti operačnej pamäte. Je len na vás, či jej dáte väčšiu voľnosť alebo ju naopak priškrtíte. Môžete si vďaka tomu užívať obšírnejší multitasking s viacerými otvorenými aplikáciami na pozadí, či rýchlejší a hladší chod celého systému. Možností je samozrejme ešte viac.

root

Funkcionalitu treba vyskúšať na každom konkrétnom zariadení. Všeobecne najlepšie nastavenie neexistuje. Smartfóny disponujú rôznymi kapacitami a typmi operačných pamätí, inými čipsetmi alebo verziami operačného systému. Pozor, úprava systémových nastavení sa môže dotknúť výdrže na jedno nabitie.

Pro verzia okrem funkcií navyše neobsahuje zobrazované reklamy, vývojári sľubujú rýchlejšie aktualizácie alebo promptnú technickú podporu. Kúpou aplikácie navyše podporíte vývojárov aplikácie, ktorí tak môžu tvoriť ďalšie užitočné produkty a vylepšovať tie už existujúce.

STIAHNUŤ RAM Manager Pro