Úvod Novinky Hry Hra RollerCoaster Tycoon od ATATRI v obchode Play na stiahnutie zadarmo!

Hra RollerCoaster Tycoon od ATATRI v obchode Play na stiahnutie zadarmo!

...s množstvom predražených in-game nákupov

0
Rollercoaster

Legendárna herná spoločnosť ATARI uviedla do obchodu Google Play nesmierne populárny titul RollerCoaster Tycoon Touch. Prívlastok Touch samozrejme odkazuje na optimalizáciu hry pre dotykové zariadenia.

Ha je k dispozícii na stiahnutie zadarmo, no nájdete v nej aj slušné množstvo drahých in-game položiek, ktoré si môžete (dobrovoľne) zakúpiť. Hra je pretkaná sociálnou interakciou. Svoje výtvory môžete zdieľať s priateľmi, účastniť sa môžete rôznych udalostí,  prihláseniu na Facebook sa teda nevyhnete.

Titul Rollercoaster Tycoon Touch inak zostal verný svojmu charakteru a vývojári dokonca pridali aj niečo navyše. Bude len na vašich schopnostiach a kreativite, aký zábavný park plný krkolomných dráh dokážete vytvoriť. Inovovaná herná mechanika vám umožní získavať rôzne predmety a dekorácie, ktoré váš zábavný park zdokonalia a priblížia k originalite.

Dané artefakty budete dostávať v rámci balíčkov s kartami. Tie si môžete kúpiť priamo a rýchlo za tvrdú menu (reálne eurá), alebo budete plniť rôzne úlohy, za ktoré tieto karty dostanete. Pokiaľ ste žiadny počin z Rollercoaster série nehrali, nevadí. Hra má pekne spracovaný tutoriál, ktorý vás prevedie celou základnou hernou koncepciou.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atari.mobile.rctempire“]

Trailer