Smartfóny sú čoraz tenšie a tenšie, čo je na jednu stranu dobre, vyzerajú totiž úchvatne. Na tú druhú prichádzame o niekoľko veľmi dôležitých vlastností, ako napríklad o výdrž batérie. Čo ak by ste mohli mať aj tenkú konštrukciu, aj poriadne šťavnatú batériu a ešte aj výbornú cenu?

S riešením prichádza Oukitel s jeho novým modelom, K6000 Plus. Značku Oukitel na pultoch slovenských predajcov často nestretnete. Ide totiž o čínskeho výrobcu, ktorý aj napriek tomu, čo sa o „Číňanoch“ hovorí, vyrába prekvapivo vynikajúce zariadenia.

Čo teda ponúka ich novinka? Poďme sa na to spoločne pozrieť. Musím však zdôrazniť, že všetky informácie ešte nie sú k dispozícii. Pár zaujímavostí už však vďaka nášmu zdroju poznáme.

Oukitel svoju novinku prezýva „Víťazstvo“ a má na to veľmi pádny dôvod. Podarilo sa mu totiž skĺbiť všetky dôležité vlastnosti do jedného, veľmi atraktívneho balenia. K6000 Plus totiž ponúkne obrovskú, 6 080 mAh batériu, ktorú navyše na jej veľkosť dobijete extrémne rýchlo v konštrukcii, ktorá nevyzerá najhoršie.

Keď už spomíname to nabíjanie, takto veľký akumulátor z 0 % na 100 % dobijete nabíjačkou (12V/2A) za 1 hodinu a 40 minút. Za to by sa nehanbili ani najväčší výrobcovia.

Okrem toho ponúka 5,5-palcový Full HD displej od spoločnosti AUO a dotykovú vrstvu od špecialistov z firmy Asahi. Zážitok zo smartfónu dopĺňa kovová konštrukcia (CNC frézovaná) a 16 Mpx fotoaparát na zadnej strane z rúk firmy Omnivision. Senzor s označením 16880 pritom disponuje technológiou zaostrovania PDAF pre čo najostrejšie zábery. Na prednej strane zas nájdete 8 Mpx senzor so zorným uhlom až 80 °, čo znamená, že sa do jedného záberu zmestí celá partia kamošov.

Nakoniec, pôjde o vôbec prvý Oukitel smartfón so vstavaným gyroskopom, ktorý využijete napríklad pri hraní hier, používaní kompasu či VR. Oukitel K6000 Plus bude dostupný koncom marca. Viac informácií nájdete na webe výrobcu – www.oukitel.com.