Úvod Výrobcovia HTC Prekvapenie od HTC sa nekoná. Výrobca znovu predstavil model U Ultra

Prekvapenie od HTC sa nekoná. Výrobca znovu predstavil model U Ultra

0
HTC U Ultra

Spoločnosť HTC v minulom týždni avizovala na sociálnych sieťach predstavenie nekonkretizovanej novinky, ktorú výrobca označil ako neočakávané prekvapenie.

Neočakávané prekvapenie sme mali uvidieť práve dnes, 20. marca 2017. Výrobca však nič neočakávané a ani nič prekvapivé nepredstavil. Za novinkou sa ukrýva limitovaná edícia smartfónu HTC U Ultra, ktorá je spojená s krycím sklom zo zafíru a 128 GB úložiskom.

O existencii tejto verzie sme v podstate vedeli hneď, ako bola predstavená komerčnejšia verzia modelu U Ultra. Dokonca sme získali aj pohľad na presnú predajnú cenu. Súčasné predstavenie je rozdielne len v jednej veci. Limitovaná edícia smartfónu sa už dá objednať, no iba na domácom trhu v Taiwane.

HTC U Ultra

V tom by sme taktiež nevideli problém. Limitovaná edícia HTC U Ultra totižto stojí až poriadne odvážnych 920 dolárov, čiže približne 855 eur. V našich končinách by po ňom zrejme siahol len málokto, ak vôbec niekto. V balení nájdete okrem smartfónu aj kožené puzdro či power banku.

Snáď HTC v tomto roku predstaví ešte niečo, čo bude skutočne prekvapivé, skutočne neočakávané a hlavne niečo, čo sa bude aj predávať. Negatívne finančné výsledky spoločnosti o vypredaných skladoch zrovna nevypovedajú.