Vyzerá to tak, že smartfóny CAT dostanú poriadne silnú konkurenciu. Tvrdopracujúci ľudia v Bluboo totiž pracujú na niečom špeciálnom. Ich novinka sa má volať R1 a ako už môžete vidieť z obrázkov, pôjde o poriadne odolný kúsok.

Samozrejmosťou je teda štandard ochrany IP68, chýbať však nemá ani bezdrôtové nabíjanie, 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB úložisko. Zaostávať ale nemá ani fotoaparát.

Tí, ktorí majú o podobný smartfón záujem pravdepodobne radi chodia na prechádzky, túry, jednoducho niekam mimo domu. Odolné smartfóny, ktoré tu boli doteraz sa s odolnosťou vysporiadali tak, že šetrili na fotoaparáte alebo ho dali do takej schránky, že podstatne zhoršili jeho výkon. Od prichádzajúceho Bluboo R1 môžeme očakávať podstatne viac, aspoň to nám potvrdil výrobca.

Tvrdí totiž, že svoju novinku, R1, vybavil 22,5 Mpx senzorom Sony IMX318 s rýchlosťou zaostrenia len 0,03 sekundy a schopnosťou natáčať 4K video. Aby toho nebolo málo, Bluboo R1 má ponúknuť aj 3-osovú stabilizáciu obrazu a hybridný autofokous. Slušná výbava, čo poviete?

Na to či R1 skutočne ponúkne všetko to, čo si myslíme si budeme musieť počkať, no našťastie nie dlho. Hneď ako budeme mať viac informácií vás budeme informovať.

Viac informácií o Bluboo R1 môžete sledovať na webe www.bluboo.hk.