VIDEO: Toto musíte mať doma. TOP zariadenia, ktoré sa fakt oplatia!

5

Inteligentné zariadenia prichádzajú v rôznej podobne a s rôznymi funkcionalitách. V najnovšej časti nášho videoseriálu Top Tech som sa pozrel na štvoricu tých, ktoré ma za uplynulých pár mesiacov ohúrili najviac.

Ak teda máte minútku času, pozrite si, ktoré z nich vám môžu spríjemniť každý jeden deň. Nižšie už spomenuté zariadenia.

Withings Go

Withings Go je fitness náramok francúzskej firmy, ktorá sa už toto leto premenuje na Nokiu. Presne tak, Fíni videli obrovský potenciál produktov, ktoré popravde učarovali aj mne. Withings Go ponúka e-ink displej, vďaka čomu vám nabitý vydrží dlhých 8 mesiacov. Keď sa nakoniec vybije, stačí vybrať batériu, ktorá inak pasuje aj do hodiniek a fičíte ďalej.

Samotný náramok meria kroky a aktivitu počas spánku, ktoré potom posiela do aplikácia, ktorá dáta spracuje do pekných grafov. Celý displej jedno veľké klikateľné tlačidlo, ktoré po stlačení ukáže aktuálny čas. Veľmi pekné riešenie!

Lemfo Y3

K hodinkám Lemfo Y3 som sa dostal tak trochu náhodne. Oslovil ma čínsky eshop, ktorý chcel, aby som sa ne aspoň pozrel. Nečakal som však, že sa v krabičke budú nachádzať tak prepracované a kvalitné hodinky. Lemfo Y3 majú okrúhly AMOLED displej, 4GB úložisko a 512 MB RAM. Fakt slušné na tak malinké zariadenie.

TIP: Použite kupón AJY3WF a pre zľavu 13 dolárov

Vďaka tomu, že beží na Androd 5.1.1 Lollipop do nich môžete nainštalovať prakticky akúkoľvek aplikáciu. Vo videu môžete vidieť, ako na nich bez problémov bežia Google mapy. Paráda!

SSD disk Samsung T3

O tomto kúsku nebudem zbytočne veľa písať. Je extrémne rýchly, krásny a malý. Ideálny pre cestovanie a prácu s veľkými súbormi mimo kancelárie.

GuardPeanut

GuardPeanut je zariadenie od firmy Sen.se, ktorá sa zaoberá rôznymi senzormi v peknom obale. Jeho účelom je ochrániť vaše cennosti. Stačí, ak ho aktivujete a pri pohnutí vám buď príde diskrétna notifikácia na smartfón alebo samotný Peanut začne škriekať o život. Obe možnosti môžete kombinovať.

Čo poviete? Páčili sa vám zariadenia? Dajte mi vedieť do komentárov nižšie! Ak máte tipy – sem s nimi!