Úvod Hry Vysoko hodnotený Motorsport Manager teraz v obchode Play na stiahnutie zadarmo!

Vysoko hodnotený Motorsport Manager teraz v obchode Play na stiahnutie zadarmo!

4
Motorsport manager
Pokiaľ vám v žilách namiesto krvi koluje benzín a zvuk z výfukov považujete za zhmotnené audio umenie, nesmiete prehliadnuť hru Motorsport Manager. Tá stojí za normálnych okolností 2,59 €.

Normálne okolnosti nie sú to, čo pri hre panuje aktuálne. Môžete si ju totižto stiahnuť úplne zadarmo, a to priamo z obchodu Google Play. Hra je ovenčená hodnotením najlepších vývojárov a aj hodnotenia od užívateľov mieria vysoko.

Hra Motorsport Manager nie je o bezduchom závodení. Ukázať budete musieť schopnosti riadenia závodného tímu. Je len na vašom rozhodnutí, akú stratégiu pri šéfovaní tímu zvolíte. Budete vydávať príkazy priamo pilotom monopostov, vy rozhodnete kedy sa pôjde do boxov a takisto určíte, koľko investovať do technológií a ako vylepšiť závodný monopost.

Niekedy budete musieť reagovať bez prípravy. Závod na trati môže ovplyvniť počasie alebo nehoda, ktorá si vyžiada okamžitú zmenu stratégie. Len s rozvahou získate titul majstra sveta a dosiahnete vrcholové priečky moto športu.

Keďže je hra na stiahnutie zadarmo, siahnuť môžu po nej aj záujemcovia, ktorí nevyhľadávajú striktne motoristické hry. Obohatiť hernú knižnicu kvalitným titulom však nikdy nie je na škodu. Cenová eliminácia pri hre Motorsport Manager nebude trvať dlho, preto s inštaláciou neváhajte. Odkaz nižšie vás už klasicky presmeruje priamo do obchodu Google Play.

Stiahnuť Motorsport Manager

Video