Úvod Výrobcovia OnePlus Predaj limitovanej edície smartfónu OnePlus 3T začne po dnešnej polnoci

Predaj limitovanej edície smartfónu OnePlus 3T začne po dnešnej polnoci

0
OnePlus-3T

Spoločnosť OnePlus sa rozhodla sprístupniť limitovanú edíciu smartfónu OnePlus 3T aj širšej verejnosti. Pôvodný náklad 250-tich kusov bol určený pre predaj v módnych butikoch francúzskej značky Collete. 

Druhá várka 250-tich kusov patrila predajcovi Hypebeast a už po dnešnej polnoci budú môcť po tomto zariadení siahnuť aj obyvatelia Európy či Hongkongu. Zatiaľ nie je jasné, koľko kusov bude k dispozícii. Nekonkrétna fráza do vypredania zásob ale môže naznačovať, že ich veľa nebude.

OnePlus 3T v limitovanej edícii Midnight Black je výnimočný kvôli jeho povrchovej úprave. Tvorcovia smartfónu namiešali originálne čierne prevedenie, ktoré vzišlo z 30-tich testovaných odtieňov. Každá z troch vrstiev laku je hrubá len 14 mikrónov a jemnosť povrchu zabezpečilo dvojstupňové pieskovanie.

OnePlus 3T

Inak ide o bežný OnePlus 3T v 128 GB prevedení, ktorý bude stáť 479 €. Predaj odštartuje jednu hodinu po dnešnej polnoci, kedy sa smartfón objaví na oficiálnych stránkach oneplus.net, odkiaľ je možné objednať si ho. 

Aj keď príťažlivá, ale čierna farba asi nebude hlavným aspektom, ktorý rozhodne pri výbere smartfónu. OnePlus 3T je však sám o sebe veľmi vysoko hodnotený smartfón, ktorý predstavuje dobrú voľbu medzi cenou a hodnotou, ktorú za ňu poskytne. 128 GB úložisko a relatívne unikátne farebné prevedenie môže byť len vítaným bonusom.