Úvod Zariadenia Smartwatch Vlastníte prvú generáciu hodiniek Huawei Watch? Očakávajte veľkú aktualizáciu

Vlastníte prvú generáciu hodiniek Huawei Watch? Očakávajte veľkú aktualizáciu

0

Pôvodné inteligentné hodinky Huawei Watch nenápadne zmizli z pozornosti, keďže ich vystriedala nová generácia Huawei Watch 2 a Watch 2 Classic. Stále však ide o veľmi kvalitné a hlavne štýlové nositeľné zariadenie.

Huawei na tieto hodinky nezabudol a pripravil si pre ne aktualizáciu. Tá bude spojená s najnovšou verziou operačného systému Android Wear 2.0. Update sa začne šíriť už tento mesiac, a to dokonca v Európe.

Svedčí o tom informácia nemeckého zastúpenia technickej podpory Huawei, ktoré ju zverejnilo na sociálnej sieti Twitter ako odpoveď na otázku jedného z používateľov. Nová verzia softvéru so sebou logicky prinesie aj nové funkcie.

Huawei Watch
Huawei Watch prvej generácie

Pripraviť sa môžete na podporu pre samostatné aplikácie, inovácie sa dočká používateľské prostredie a samozrejmosťou bude digitálny Google Assistant. Spomenieme tiež prepracovanejšie ciferníky, ktoré budú obsahovať viac použiteľných informácií. Pribudnúť by mala aj platobná služba Android Pay, ktorá však v našich končinách nie je dostupná.

Poprední slovenskí predajcovia ponúkajú prvú generáciu inteligentných hodiniek Huawei Watch s cenou ľahko podliezajúcou sumu 300 eur. Na ruke tak môžete mať veľmi dobre vyzerajúce a kvalitne vyhotovené smart hodinky, ktoré budú navyše pracovať s najnovšou verziou operačného systému. Aj napriek tomu, že ide o minuloročný model.

K TÉME: Huawei Watch 2 oficiálne: Dve verzie, nadštandardná výbava aj dizajn