Úvod Hry Skvelá hra Chameleon Run dočasne zadarmo! + ďalšie appky

Skvelá hra Chameleon Run dočasne zadarmo! + ďalšie appky

0
Chameleon Run

Pokiaľ hru Chameleon Run nepoznáte, mali by ste. Ide o dielo slovenských vývojárov, ktoré sa v obchode s aplikáciami Apple App Store umiestnilo v TOP desiatke najlepších hier. 

Ján Ilavský dokonca získal za hru ocenenie Apple Design Awards 2016, čo sa v našich končinách len tak, alebo skôr vôbec, nevidí. Chameleon Run je unikátna, rýchla a náročná hra plná farieb.

Návyková plošinovka vám umožní utekať na čas, zápasiť budete s perfektnou fyzikou a pre ovládanie jej hernej mechaniky vám stačia iba dve tlačidlá. Čo presne hra Chameleon Run obnáša už prezradí trailer nižšie. Momentálne je podstatné, že si hru môžete zahrať zadarmo. Pôvodná cena 2,39 € klesla dočasne na nulu.

Hra určite stojí za vyskúšanie a autor sa poteší každej spätnej väzbe či hodnoteniu v obchode Google Play, kam vás presmeruje odkaz nižšie.

Stiahnuť Chameleon Run

Filter modrého sveta

Chameleon Run nie je jediným a kvalitným zľavneným titulom. Za polovicu si môžete stiahnuť aplikáciu, ktorá ochráni vaše oči a spríjemní pozeranie sa na displej. Filter modrého svetla s názvom EyeFilter PRO stojí za normálnych okolností 1,99 eur.

Stiahnuť EyeFilter PRO

Ikony

Používateľské prostredie zariadenia si môžete vylepšiť vkusnými ikonami z dielní vývojárov tretích strán. Bezplatných balíčkov je aktuálne k dispozícii hneď niekoľko. Nechýbajú medzi nimi ikony populárneho prostredia MIUI alebo tiež iné, nemenej zaujímavé prevedenia.

Väčšina z balíčkov stojí v bežnom režime niečo okolo jedného eura, čo nie je veľa. Napriek tomu sú zľavenené na nulu a všetky nájdete v odkazoch nižšie, ktoré vás presmerujú priamo do obchodu Play, odkiaľ si ich môžete pohodlne stiahnuť.

Pripomíname, že zľavy sú časovo obmedzené, preto s bezplatnou inštaláciou neváhajte.