Úvod Zariadenia GearBest má 3 roky: Tieto zľavy na obľúbené zariadenie neprehliadnite!

GearBest má 3 roky: Tieto zľavy na obľúbené zariadenie neprehliadnite!

0
GearBest

Medzinárodný internetový predajca GearBest aktuálne oslavuje už tretie narodeniny a je jasné, že si pre svojich stálych, ale aj nových zákazníkov pri tejto príležitosti pripravil rôzne akcie, zľavy a súťaže. 

Celkovo ich je až osem a každá z nich je svojím spôsobom zaujímavá. Prvá bola spustená už 9. marca a končí sa dnešným dňom. Stále však bude trvať ešte pár hodín. V nej si môžete zakúpiť rôzne produkty za zvýhodnené ceny, ktorých počet je však obmedzený.

Hlavná akcia začína dnes a končí 18. marca 2017. V tomto prípade pôjde o last-minute zľavy na zariadenia z najobľúbenenšjích kategórií. Akcia ich zahŕňa až dvadsať a zľavy budú dosahovať výšku 70-tich percent.

Produkty, ktoré sa nepredajú behom hlavnej akcie zamieria do takzvaného súboja značiek, v ktorom ich budete môcť získať ešte lacnejšie. Zároveň pribudne tovar, pri ktorom bude cena začínať už na 0,99 dolároch. Súboj značiek musíte stihnúť do 20. marca 2017.

GearBest

Ďalšie bonusy

Predajca si pre zákazníkov pripravil aj ďalšie bonusy. Vyhrať môžete rôzne ceny, a to za zdieľanie produktov, zapaľovanie narodeninových sviečok alebo v rámci iných aktivít v e-shope. Stálicou obchodu GearBest sú zľavové kupóny a tzv. GearBest body, ktoré slúžia ako platobná mena. Vďaka nim môžete za tovar zaplatiť podstatne menej.

Zaujímavo vyzerá tiež takzvaný balíček šťastia, ktorého obsah je vždy hodnotnejší ako nadobúdacia cena. Čo v balíku nájdete je tajomstvo, čiže kupujete mačku vo vreci. S jeho obsahom by ste ale mali byť spokojní. Zúčastniť sa dokonca môžete zákazníckeho súboja cez webovú kameru, za čo vás obchod odmení spomínanými GearBest bodmi.

gearbest

Ďalším bonusom je možnosť zakúpenia si ďalšieho výrobku za 3,33 dolárov, pokiaľ si predtým zakúpite iný tovar drahší ako 60 dolárov. Narodeninová zľavová párty predajcu GearBest je poriadne obsiahla a na prvý pohľad zložitá. Našťastie jej predajca venoval celú samostatnú stránku, na ktorej nájdete počas marca množstvo viac či menej zaujímavých akcií, zliav a bonusov. Ak ste mali v pláne nákup smartfónu, dronu, gadgetov alebo inej technológie, počas marca tak môžete učiniť výhodnejšie.

Celú plejádu akcií nájdete v odkaze nižšie. Dúfame, že sa bude GearBest dynamicky rozvíjať aj naďalej tak, ako za posledné tri roky.

Zobraziť 3. narodeniny na GearBest