Úvod Aplikácie Aplikácie Word, Excel a PowerPoint dostanú aktualizáciu. Pribudne podpora pre PDF formát

Aplikácie Word, Excel a PowerPoint dostanú aktualizáciu. Pribudne podpora pre PDF formát

0

Produktívne nástroje Microsoft Word, Excel a PowerPoint majú aj svoje mobilné aplikácie, ktoré sú veľmi použiteľné. Stále je však čo vylepšovať a presne v tomto duchu je poňatá chystaná aktualizácia.

Tá sa začne medzi ich používateľmi šíriť v najbližších týždňoch. Uprednostnení budú používatelia, ktorí sú zapojení do programu Microsoft Office Insider.

Z aktualizačných noviniek, aplikácii Microsoft Word pribudne možnosť zobrazenia dokumentu vo formáte PDF. Takýto dokument ste síce dokázali otvoriť cez appku OneDrive, no Microsoft túto možnosť pridal aj priamo do Word aplikácie.

Čo sa týka Excelu pre Android, po novom vám otvorí aj súbory obsahujúce skripty, databázovú štruktúru či tabuľky s parametrami. Všetky tri balíky budú obsahovať tiež nové možnosti pre úpravu vložených obrázkov. Pridať im budete môcť tieňovanie alebo rôzne efekty. Samozrejmosťou budú opravy drobných chýb a bugov, či optimalizačné vylepšenia.

Ak aplikácie Microsoft nepoužívate a chcete ich vyskúšať, priame odkazy do obchodu Google Play nájdete nižšie. Užívateľmi sú veľmi dobre hodnotené.

excel

Word, Excel, PowerPoint

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.word“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.excel“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.powerpoint“]