Úvod iPhone iPhone 7 VIDEO: Takto vybuchol iPhone 7. Apple záznam prešetruje

VIDEO: Takto vybuchol iPhone 7. Apple záznam prešetruje

6

Apple si na malú chvíľu vyskúša, aké to je byť Samsungom. V americkej Arizone sa totiž jedna z tínežderiek podelila o zaujímavé a celkom odstrašujúce video toho, ako sa jej iPhone 7 Plus premenil na dymovnicu a začal sa roztápať.

Záznam vyobrazuje iPhone 7 Plus s poriadne veľkou medzerou na jeho ľavej strane, zatiaľ čo sa displej pomaly ale isto roztápal. Príspevok, ktorý Brianna Olivas zavesila na Twitter medzičasom získal 26 000 retweetov, teda zdieľaní.

Vo stručnom vyjadrení pre Mashable Apple priznal, že sa „spojil s ich zákazníkom a momentálne preverujú poruchu vo videu“.

https://twitter.com/briannaolivas_/status/834556234166448128

https://twitter.com/briannaolivas_/status/834557819651186688

Olivas taktiež v rozhovore pre server Mashable povedala, že prvé problémy so zariadením začali len deň pred samotným zlyhaním. Tínedžerka tak zabalila svoj smartfón a zamierila do neďalekého Apple Store, kde jej po diagnostike povedali, že smartfónu nič nie je.

Zatiaľ čo som spala sa môj smartfón nabíjal vedľa mojej hlavy, potom môj priateľ zbadal, že sa z neho dymí a vydáva pískacie zvuky.

Kým sa k nemu dostal, začal horieť,“ dodala. „Rýchlo ho zobral  a hodil ho do kúpeľne, kde explodoval a začal ešte viac dymiť.

Zariadenie sa už nachádza v rukách Apple, ktorý sa k celej situácii zatiaľ podrobnejšie nevyjadril.