Úvod Výrobcovia Ulefone TOP ponuka z EÚ skladu: Smartfón s 13 Mpx foťákom, 3 GB...

TOP ponuka z EÚ skladu: Smartfón s 13 Mpx foťákom, 3 GB RAM a 3 050 mAh batériou za 105 €!

0

Dnes tu máme ďalšiu ponuku na šikovný smartfón od čínskeho e-shopu TomTop.com. Ponuka sa vzťahuje na smartfón takisto čínskej národnosti – Ulefone Metal. Všetky tieto ponuky bývajú veľmi výhodné, no táto má predsa len nejaké to plus. Teda rovno dva.

V prípade, že sa rozhodnete si tento smarfón objednať, colné konanie vás úplne obíde. Ulefone Metal k vám totiž poputuje z neďalekého nemeckého skladu. Plusom číslo dva je zľavový kód, ktorý vám konečnú sumu výrazne zníži. Najprv sa však poďme pozrieť na to, čo Ulefone Metal vlastne ponúka.

Ulefone Metal bol vybavený obľúbenou, 5,0-palcovou uhlopriečkou displeja s rozlíšením HD (1280 x 720), ktorý je navyše pokrytý elegantným 2.5D krycím sklom a vrstvou odolného skla Corning Gorilla Glass 3. Ochranu displeja navyše ochráni aj odolná fólia či puzdro, ktoré k objednávke dostanete ako darček, ale aj pevné a spoľahlivé kovové telo zariadenia.

Do vonkajšej výbavy patrí aj dvojica fotoaparátov. Šošovka primárneho snímača (SONY IMX149) disponuje rozlíšením 13 Mpx a šošovka selfie kamery zas 5 Mpx. Na zadnej strane navyše nájdete aj snímač odtlačkov prstov, ktorý správny odtlačok rozozná za 0,2 sekundy.

Vo vnútri kovovej konštrukcie sa usídlil osemjadrový procesor MTK6753 s taktom jadier 1,3 GHz (Cortex A-53). Svoje čestné miesto tu má aj grafický čip Mali-T720, 3 GB operačná pamäť RAM a interná pamäť s kapacitou 16 GB, ktorú je však možné rozšíriť až do 128 GB. Súčasťou vnútornej výbavy je aj 3050 mAh batéria, ktorá sa v kombinácii s HD rozlíšením displeja postará o dlhú výdrž na jedno nabitie.

Samozrejmosťou je aj prítomnosť OS Android 6.0 Marshmallow, podpora Dual SIM či LTE konektivita so všetkými pásmami, ktoré využívajú aj naši slovenskí operátori.

Pôvodná cena Ulefone Metal predstavuje 131,59 EUR. Ak však použijete zľavový kód „AJULEM28“, cena sa zníži o príjemných 26,32 EUR. Výsledná cena tak bude 105,27 EUR, čo je v kombinácii s rýchlym dodaním z neďalekého nemeckého skladu naozaj lákavá ponuka.

Zobraziť kompletné špecifikácie Ulefone Metal