Úvod Zariadenia TOP 10 smartfónov, s ktorými sú ľudia najviac spokojní

TOP 10 smartfónov, s ktorými sú ľudia najviac spokojní

19

AnTuTu okrem merania výkonu rôznych zariadení meria aj mieru spokojnosti. Robí to pomocou jednoduchej ankety, ktorú môžete vyplniť priamo v aplikácií. Tu je zoznam desiatich zariadení, s ktorými boli ich majitelia najviac spokojní.

Na prvom mieste sa neumiestnil žiaden iný smartfón, než Xiaomi Mi Mix, koncept, ktorý sa reálne začal predávať. Celkovo s ním je spokojných až 94,40 % majiteľov. AnTuTu to vyhodnotil na základe hodnotenia, recenzií ako aj komentárov.

Kraľovali čínski výrobcovia

Druhé miesto s 89,93 % spokojných majiteľov obsadil OnePlus 3, jeden z najlepších smartfónov za „rozumnú cenu“. Tretia priečka zas patrí novšiemu modelu OnePlus 3T. Hneď za ním sa umiestnila vlajková loď spoločnosti Meizu, model PRO 6 Plus. Nasledoval Huawei Mate 9, Vivo Xplay 6 a Xiaomi Redmi Note 3.

Samsung v prvej 10-tke zastúpenie nemá

Aj napriek tomu, že Mi Mix nepochybne zaujal obrovský počet nadšencov technológií je veľmi zaujímavé, že sa umiestnil na prvej priečke. Zariadenie sa dá vzhľadom na náročnosť výroby zohnať len veľmi ťažko. Prekvapivo sa v prvej desiatke neobjavil ani jeden smartfón od Samsungu. Samsung Galaxy S7 edge sa však objavil v kategórii 11. až 20. miesta, kam spadajú aj zariadenia ako ZUK Z2 Pro, Honor 8, Honor V8, Xiaomi Max a Xiaomi Mi 5.

Celý zoznam TOP 10 zariadení

  1. Xiaomi Mi Mix
  2. OnePlus 3
  3. OnePlus 3T
  4. Meizu PRO 6 Plus
  5. Huawei Mate 9
  6. Vivo Xplay 6
  7. Xiaomi Redmi Note 3
  8. 360 Q5 Plus
  9. Meizu PRO 6s
  10. 360 N4S

Ako vidíte, mnohé zo zariadení sa na európskom trhu vôbec nedajú zakúpiť. Niektoré z nich dokonca nie sú známe ani z overených čínskych eshopov.