Úvod Zariadenia Smartwatch Výrobca TAG Heuer príde s novými inteligentnými hodinkami. Budú iné ako ostatné

Výrobca TAG Heuer príde s novými inteligentnými hodinkami. Budú iné ako ostatné

1
Hodinky TAG Heuer Connected z roku 2015

V priebehu novembra roku 2015 renomovaná hodinárska spoločnosť TAG Heuer oficiálne vstúpila do segmentu inteligentných hodiniek s modelom Connected. 

Hodinky TAG Heuer Connected boli mohutné a drahé. Bežali na platforme Android Wear, obsah vám sprostredkoval 1,5-palcový okrúhly LTPS LCD s rozlíšením 360 x 360 pixelov a stáli 1500 dolárov. Odolné boli voči vode a prachu v rámci krytia IP67.

Riaditeľ spoločnosti TAG Heuer v januári tohto roka prezradil, že plánujú uviesť na trh ďalšie inteligentné hodinky, ktoré však budú hybridné. Pôvodné obdobie predstavenia bolo stanovené na máj, no zrejme sa ich dočkáme ešte skôr.

Veľa informácii známych nie je. No tie, ktoré existujú, napovedajú, že nový model hodiniek bude iný ako ostatné jemu podobné. Volať sa budú TAG Heuer Connected Modular. V prvom rade pôjde o vysoko prispôsobiteľné hodinky. K dispozícii by mali byť mnohé farebné vyhotovenia a hlavne vymeniteľné náramky.

Čo je zaujímavejšie, hodinky bude možné prepnúť z digitálneho režimu podmieneného platformou Android Wear 2.0 do klasického mechanického režimu, ktorý zabezpečí automatický strojček. Zatiaľ nevieme, akým spôsobom chce výrobca tento koncept previesť do reality.

TAG Heuer
Hodinky TAG Heuer Connected z roku 2015

Jedno je však isté. Nové hodinky budú nejakým spôsobom modulárne a budú drahé. Už prvý model bol vďaka cene určený len pre úzku skupinu používateľov a druhý model nebude výnimkou. Počet predaných kusov prvého modelu ale prekonal očakávania výrobcu. Stanovený cieľ 20 000 predaných kusov sa podarilo viac ako zdvojnásobiť. Hodinky TAG Heuer Connected nosí na ruke 50 000 používateľov.

K TÉME: VIDEO: Inteligentné hodinky TAG Heuer Connected oficiálne predstavené!