Oukitel K6000

Čínskeho výrobcu Oukitel určite poznajú mnohí z vás. Výrobca sa rád orientuje na zariadenia, ktoré nielen že dobre vyzerajú, ale takisto v sebe skrývajú batérie s kapacitami, ktoré u konkurencie nie sú až tak bežné.

E-shop GearBest.com jeden z takýchto smarfónov ponúka s naozaj nízkou cenovkou. Oukitel K6000, ako už sám názov napovedá, disponuje obrovskou kapacitou batérie.

Zobraziť aktuálnu cenu Oukitel K6000

Áno, tá má kapacitu až 6000 mAh. Pri bežnom používaní by tak mala vydržať údajne až 10 dní alebo 46 hodín pri nepretržitom počúvaní hudby. Navyše, ak sa budete ponáhľať a zistíte, že batéria je predsa len takmer prázdna, stačí len 5 minút nabíjania a batéria vydrží ďalšie dve hodiny telefonovania. Oukitel K6000 môžete dokonca použiť aj ako powerbanku.

Batéria poháňa aj 5,5-palcový displej s HD rozlíšením, vďaka čomu sa výdrž na jedno nabitie predĺži. Zobrazovací panel je navyše pokrytý 2.5D zaobleným krycím sklom, čo len pridáva na prémiovom vzhľade. Displej obopína kovová konštrukcia. V nej nájdeme trojicu dotykových tlačidiel a samozrejme aj dvojicu fotoaparátov. Primárny fotoaparát disponuje rozlíšením 8 Mpx (SW 13 Mpx) a funkciou automatického zaostrovania. Šošovka selfie kamery dostala do vienka 2 Mpx (SW 5 Mpx).

V útrobách zariadenia je okrem veľkej batérie uložený aj procesor MTK6735 so štyrmi jadrami taktovanými na 1 GHz. Svoje miesto tu našiel aj grafický čip Mali-T720, 2 GB operačná pamäť RAM či interná pamäť s rozsahom 16 GB. Tú si môže majiteľ smartfónu samozrejme rozšíriť o ďalších 32 GB.

Príjemným prekvapením je aj podpora všetkých LTE pásiem, ktoré sú potrebné na surfovanie v sieti našich operátorov. Súčasťou výbavy je aj starší, no stále aktuálny OS Android 5.1 Lollipop, prítomnosť 3,5 mm jacku a taktiež aj podpora Dual SIM.

A cena? Oukitel K6000 je na stránke predajcu GearBest.com dostupný za cenu 91,56 EUR.

Zobraziť kompletnú špecifikáciu Oukitel K6000