Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung si verí: Vraj predá oveľa viac drahšieho Galaxy S8 Plus než...

Samsung si verí: Vraj predá oveľa viac drahšieho Galaxy S8 Plus než klasickej verzie Galaxy S8

0

Samsung je s príchodom Galaxy S8 a jeho drahšieho súrodenca, S8 Plus, plný očakávaní. Z minulosti totiž vie, že ľudia si radšej priplatili za prémiovejší Galaxy S7 edge. Informácie dokonca naznačujú, že po drahšom modeli siahlo až 70 % zákazníkov.

Výrobca sa tak na základe historických dát stavia aj k výrobe Galaxy S8. Podľa najnovších informácií má vyrábať viac kusov prémiového modelu Galaxy S8 Plus.

Samsung zatiaľ nepotvrdil či Galaxy S8 Plus vôbec príde, vzhľadom na informácie, ktoré o ňom hovoria už pár týždňov je to však veľmi pravdepodobné. Minuloročné rozdelenie zariadení podľa toho či bude alebo nebude mať zakrivený displej už tento rok nie je možné. Zakrivený displej totiž ponúknu oba modely.

Namiesto toho tak Samsung dve novinky rozlíši veľkosťou displeja. Jeden z nich, Galaxy S8, ponúkne 5,7-palcovú zobrazovaciu jednotku, zatiaľ čo druhý, Galaxy S8 Plus až 6,2-palcový displej. To všetko spraví tak, aby telefóny neboli fyzicky väčšie než ich predchodcovia.

Či sa naozaj rozhodne smartfóny vyrábať v pomere 7:3 v prospech Galaxy S8 Plus je samozrejme otázne.

Už počas MWC 2017 by sme mali vidieť približne 60-sekundový klip, v ktorom sa mihne aj Galaxy S8. Zariadenia budú oficiálne predstavené 29. marca.