Ilustračný obrázok

Každý majiteľ PC, notebooku, tabletu či smartfónu by nemal investovať len do samotného zariadenia, ale aj do príslušenstva. Práve vďaka nemu si môžete spríjemniť bežné, každodenné fungovanie.

Čo si však vybrať? Samozrejme, čo sa príslušenstva týka, k dispozícii máme ešte viac možností, než v prípade smartfónov či notebookov, a to je čo povedať. Ak však chcete, aby nové príslušenstvo nielen fungovalo, ale aj vyzeralo pekne, pozrite si niektoré z našich tipov nižšie.

Xiaomi Router do 28 €?

Začnime hneď tým, vďaka čomu si možno čítate tento článok (ak nie ste na mobilných dátach). Wi-Fi router by mal byť súčasťou každej modernej domácnosti. Na slovenskom trhu je ich na výber niekoľko, no snáď ani jeden nevyzerá tak elegantne, ako router priamo od Xiaomi. Presne tak, Xiaomi Mi 802.11n 300 Mbps Wi-Fi Router 3C nielen, že vyzerá pekne, je aj inteligentný.

V jeho výbave nájdete štyri výkonné antény pre čo najlepšie šírenie 2.4 GHz signálu, ktorý dokáže dosiahnuť rýchlosť až 300 Mbps. V jeho vnútri sa nachádza procesor MediaTek MT7628N64 MB DDR2 RAM. Neznie to ako veľa, no aj takáto výbava si hravo poradí so všetkým potrebným.

Zobraziť aktuálnu cenu pre Xiaomi router

Zaujímavým faktom je, že Mi Router môžete nastaviť a ovládať aj pomocou aplikácie. To najlepšie je však pravdepodobne jeho cena. Tá sa vďaka aktuálne prebiehajúcej zľave pohybuje na úrovni 22,88 €, spolu s daňou teda 27,50 €.

Podstatne lacnejší Asus?

Zaujímavosťou však môže byť, že obchod GearBest.com aktuálne ponúka zľavu aj na modely, ktoré sú známe aj zo Slovenska. Našli sme napríklad taký router Asus RT-AC1200, ktorého cena je 45,77 €. Po pripočítaní dane (20 %) je tak celková cena 55 €. V slovenských e-shopoch sme ho najlacnejšie našli za 69 €. Ak teda chcete ušetriť, dá sa to aj takto. Nevýhodou môže byť dlhšia doba dodania pri bezplatnom doručení.

Asus RT-AC1200 za 45,77 €

To však nie je všetko, ak si skutočný kožmeker, odporúčame model Asus RT-AC88U, high-end router, ktorého cena sa na Slovensku pohybuje v rozmedzí od 370 do 400 €. GearBest.com ho momentálne, opäť vďaka zľave, ponúka za 235 €. Spolu s daňou tak môže byť váš za 282 €. To je celkom rozdiel!

Asus RT-AC88U za 235 €

Bluetooth reproduktor od Xiaomi – overená kvalita

Poďme ale ďalej, zaujímavých ponúk je skutočne veľa. Jednou z nich je určite aj Xiaomi Bluetooth reproduktor, ktorý som už spomínal vo videu venovanom najlepšiemu Xiaomi príslušenstvu. Jeho zlatú verziu si môžete kúpiť za 47,43 €, teda ešte lacnejšie než keď som ho kupoval ja. Spolu s daňou vás pri poštovnom zadarmo vyjde na 57 €.

Xiaomi Bluetooth reproduktor za 47,43 €

Na záver

Nakoniec by som ešte rád dodal, že voľba eshopu je samozrejme na každom z nás. S objednávaním z Číny prichádzajú aj určité riziká, ktoré sa však pri niektorých produktoch určite oplatí podstúpiť. Nie je to pre každého. Ja som bol v drvivej väčšine prípadov veľmi spokojný, možno budete aj vy.