Na trh prichádza jeden z najlacnejších smartfónov vôbec. Volá sa Oukitel U7 Max a medzi 21. februárom a 7. marcom ho môžete získať ešte lacnejšie.

Keď je reč o lacných smartfónov, väčšine ľudí napadne nízka „čínska“ kvalita. Aj pri takto lacnej kategórii smartfónov sa však dá vybrať dobre. Stačí si len vybrať overenú značku. Čínsky výrobca Oukitel už niekoľko rokov potvrdzuje, že sa to kvalitne dá spraviť aj pri tých najlacnejších kúskoch.

Všetko o Oukitel U7 Max

Slušná výbava

Príkladom toho má byť model Oukitel U7 Max, ktorý ponúka 5,5-palcový HD IPS displej s rozlíšením 1 280 x 720 pixelov a 2.5D krycie sklo. Zadnú stranu zas chráni kryt z polykarbonátu. Na zadnej strane sa okrem loga a ďalších informácií o certifikácii objavil aj 8 Mpx senzor, ktorý je softwarovo interpolovaný na 13 Mpx. Celé zariadenie ale vyzerá veľmi príjemne, ba až elegantne.

Kompletná špecifikácia Oukitel U7 Max

Čo sa špecifikácií týka, ide o 3G model, ktorý vzhľadom na svoju cenu ponúka rešpektovateľnú výbavu. Spomenieme napríklad 1 GB operačnej pamäte RAM8 GB úložisko, ktoré je možné rozšíriť o ďalších 32 GB. Celé zariadenie poháňa štvorjadrový procesor MediaTek MT6580A s jadrami o takte 1.0 GHz. Zariadenie si „šťavu“ pýta z 2 500 mAh batérie, ktorá telefón pri živote udrží jeden bežný pracovný deň. Výbavu uzatvára 2 Mpx predný fotoaparát, ktorý je opäť softwarovo nafúknutý na 5 Mpx.

Rekordne nízka cena

Ulefone U7 Max momentálne beží na Android 6.0 Marshmallow, no výrobca to už čoskoro zmení na Android 7.0 Nougat. Tou najzaujímavejšou informáciou je určite jeho cena, ktorá sa zastavila na hranici 64,99 dolárov, čo je v prepočte len 61,67 €. Naozaj veľmi, veľmi slušná cena.

Pre koho je určený takto lacný telefón?

Využití by si nový Oukitel U7 Max našiel hneď niekoľko. Povedzme, že by mohlo ísť o prvý telefón vášho dieťaťa, poprípade váš náhradný telefón. Stretli sme sa však aj s prípadmi, keď sa podobne lacné telefóny ocitli v rukách dôchodcov ako najmenej náročných zákazníkov, minimálne čo sa špecifikácií týka.

Kde ho objednať?

Zariadenie má už výrobca na sklade, stačí si ho objednať a okamžite vám ho pošle. Ak jeden chcete vyhrať, zapojiť sa môžete do súťaže na Facebookovej stránke výrobcu.

Zobraziť aktuálnu cenu Oukitel U7 Max