Úvod Zariadenia Smartphony Toto sú odolné kryty pre očakávaný Galaxy S8. Výrobca UAG ich už...

Toto sú odolné kryty pre očakávaný Galaxy S8. Výrobca UAG ich už zverejnil na svojom webe

1
Galaxy S8

Spoločnosť UAG (Urban Armor Gear) je známa produkciou vysoko odolných krytov a príslušenstva hlavne pre smartfóny, ale aj iné digitálne zariadenia.

Vďaka ich typickému dizajnu kryty vždy spoznáte na prvý pohľad. Zväčša k nim inklinujú užívatelia pohybujúci sa v drsnejších podmienkach. Tieto kryty si kupujú aj jedinci, ktorým má tendenciu všetko vypadávať z rúk.

Konštrukcia a prevedenie krytov zabezpečuje, že smartfóny prežijú takmer akýkoľvek pád na zem alebo hodenie o stenu v prípade nervového podráždenia (SMS s informáciou o vyčerpaných dátach a pod.).

Ak si plánujete zadovážiť Samsung Galaxy S8, aj ten budete môcť ochrániť pred vonkajšími vplyvmi krytom výrobcu UAG. Dokonca si ho už môžete predobjednať. Stačí zájsť na oficiálnu stránku, kde je k dispozícii rovno šesť farebných prevedení.

Galaxy S8

Kryt UAG Pathfinder vás aj s daňou bude stáť približne 50 eur, no to teraz nie je dôležité. Vďaka krytom vieme, ako bude Galaxy S8 aspoň z časti vyzerať. Snímač odtlačkov na zadnej strane zariadenia vyobrazenie krytov potvrdilo, rovnako tak absenciu domovského tlačidla pod displejom. Dobre sú badateľné tiež výrazne zoštíhlené rámy hornej a dolej časti smartfónu.

Vyzerá to, že si dal Samsung na vyhotovení modelu Galaxy S8 skutočne záležať. Pohľad na kryt s Galaxy S8 už vidíte v článku vyššie, pohľad na ďalšie farebné prevedenia poskytne oficiálny e-shop, ktorý nájdete na >tejto adrese<.