Úvod Výrobcovia LG LG G6 na pozvánke k MWC 2017: „Veľký displej, ktorý sadne do...

LG G6 na pozvánke k MWC 2017: „Veľký displej, ktorý sadne do ruky“

2

Spoločnosť LG práve potvrdila, že má všetko pripravené k predstaveniu svojho zariadenia na MWC 2017 v Barcelone. Ako môžete vidieť na pozvánke, tlačová konferencia prebehne už 26. februára, teda v rovnaký deň ako tlačová konferencia Huawei, Samsungu a pravdepodobne aj Nokie.

Na pozvánke taktiež môžete vidieť aj slogan „Veľký displej, ktorý sadne“. Ako sme už niekoľkokrát informovali, LG G6 má ponúknuť 5,7-palcový displej s atypickým rozlíšením 2 880 x 1 440 pixelov. Je to z toho dôvodu, že pomer strán displeja je 18:9, teda 2:1. Obvykle je tento pomer 16:9. LG má pre svoj nový displej aj špeciálny názov – Full Vision.

Uniknuté obrázky zariadenia naznačujú, že telefón skutočne nemá takmer žiadne bočné rámiky. Po tom, ako sme videli Xiaomi Mi Mix by sme ho síce nenazvali bezrámikový, o to, že ide o veľký krok vpred niet pochýb.

LG G6 má okrem toho ponúknuť vodeodolnú konštrukciu z kovu, USB C, procesor Qualcomm Snapdragon 821, nevymeniteľnú batériu a duálny zadný fotoaparát. Zariadenie pobeží na najnovšom Android 7.0 Nougat.

Čo naň hovoríte? Páči sa vám čo si LG pripravil?