Úvod Smartphony Dohady Očakávaný LG G6 zachytený na lepšej fotografii. Čierne lesklé prevedenie a viditeľné...

Očakávaný LG G6 zachytený na lepšej fotografii. Čierne lesklé prevedenie a viditeľné logo

7

Čo sa týka vzhľadu očakávaného smartfónu LG G6, doterajšie známe informácie sprevádzali len čiastočné obrazové materiály, ktoré vychádzali z renderov alebo prototypov zariadenia.

Predstavitelia divízie LG Mobile už skôr ozrejmili, že model G6 nebude modulárny, no bude odolný voči vode. Jeho tvorcovia zamerali ňom viac zamerali na estetiku a použiteľnosť. Top model kórejského LG tak má pôsobiť oveľa prémiovejšie, než jeho minuloročná generácia.

Tento fakt potvrdzuje aj najnovšia fotografia, ktorá ukazuje zadnú stranu smartfónu takmer v celej svojej podobe. Autor fotografie smartfón čiastočne prekryl prstami, no aj tak je dobre badateľný. Vidieť môžeme tradičné umiestnenie snímača odtlačkov ako aj duálne prevedenie fotoaparátu.

Čierne prevedenie s patričným leskom zariadeniu pristane a vyzerá skutočne lepšie a prémiovejšie, než vlaňajšia matná nevýrazná povrchová úprava. Zadnej strane nemôže chýbať hrdé označenie G6, ktoré sa nachádza v spodnej časti.

LG G6

Predstavenie

Pripomeňme, že LG G6 bude predstavený na podujatí Mobile World Congress 26. februára 2017. V tento istý deň bude predstavovať aj Samsung. Ten však vyrukuje s novým high-end tabletom.

Čo sme sa zatiaľ dozvedeli