Úvod Aplikácie VIDEO: Až 10 símok v jednom príspevku. Novinka pre Instagram je už...

VIDEO: Až 10 símok v jednom príspevku. Novinka pre Instagram je už dostupná

0

Začiatkom februára sme vás informovali, že foto sociálna sieť Instagram príde s novými možnosťami zdieľania obsahu. Novinka sa týkala testovacej verzie aplikácie a oddnes je už oficiálne dostupná pre všetkých.

Musíme uznať, že novinka je skutočne podarená. V jednom príspevku môžete zdieľať až desať fotografií. Ak na takýto príspevok narazíte, snímky si môžete prezerať jednoduchým posúvaním zľava doprava, alebo naopak (tzv. carousel zobrazenie).

Funkcia sa skvele hodí pri tematicky ladených príspevkoch. Pokiaľ budete napríklad lyžovať na horách, Instagram nemusíte zahltiť niekoľkými samostatnými fotografiami, ale ich všetky nahráte do jedného albumu v rámci jedného príspevku.

To isté sa týka osláv, športových podujatí a vlastne akejkoľvek udalosti, ktorá má potenciál pre viac ako len jednu podarenú fotku. Nové možnosti istotne ocenia aj inzerenti. Promovaný produkt môžu prezentovať rovno niekoľkými fotografiami. Album aj fotografie môžete samozrejme vylepšiť filtrami, emotikonami či hashtagmi tak, ako klasické príspevky.

Ako nová funkcia vyzerá a ako sa používa ukáže oficiálne video nižšie. Zároveň si v obchode Google Play skontrolujte aktualizácie aplikácií. Novú funkciu v starších verziách Instagramu nenájdete.

Multiple Photos and Videos in One Post on Instagram from Instagram on Vimeo.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android“]